Ako kupujete grudnjake u jednoj od ove dvije veličine, moguće je da griješite

Nije lako biti žena.

Jedna od ženskih boljki definitivno su grudnjaci. Pogotovo ako nisu odgovarajuće veličine. A postoje velike šanse da upravo i vi cijeli život nosite krivi grudnjak a da toga niste ni svjesne jer i ne znate kako bi vam trebao pristajati odgovarajući.

Dame koje u trgovinama s donjim rubljem posežu za košaricama broja 34B i 36C, obraćamo se vama.

Mnoge žene misle kako su te veličine neka norma pa svoju potragu za idealnim grudnjakom započinju i često završe upravo na jednoj od ove dvije veličine. No to je, zapravo, daleko od istine, piše InStyle.

Ne postoje nikakve norme kada je riječ o veličinama grudnjaka, a ako niste sigurne u svoju, onda radije provedite malo više vremena u svlačionici trgovine i isprobajte nekoliko različitih modela i veličina košarica dok ne nađete odgovarajući. A da se radi o onom pravom shvatit ćete same čim ga odjenete jer će vam pristajati bolje od ijednog do sad.

Također, obratite pažnju na sve što vam je do sada stvaralo probleme pri nošenju grudnjaka, poput prelijevanja grudi preko košarica (znak da vam je grudnjak malen) ili preširoke trake, čak i kad je stegnut na posljednjoj kvačici (znak da vam je grudnjak velik).

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.