Ako budem zadnja onda ukinite izbor za Eurosong!

Nina Badrić, hrvatska predstavnica na ovogodišnjem Eurosongu danas je u studiju HRT-a Anton Marti održala probu uoči subotnje Dore 2012. godine. Tijekom probe zračila je optimizmom i uvjerenjem da će na najbolji mogući način predstavljati Hrvatsku ove godine u Bakuu, glavnom gradu Azerbajdžana, piše Večernji list.

– Kada me HRT pozvao da nastupim na Eurosongu, nisam dugo razmišljala,  bio je to poziv koji se ne odbija. Sretna sam što sam pristala, radujem se suboti, jako vjerujem u svoju pjesmu koju ću ove subote ekskluzivno predstaviti – rekla je Nina.

Detalji o pjesmi za sada su tajna, no Nina je nešto ipak otkrila. Pjesma ne koketira ni sa čime što joj nije blisko, ne podilazi niti jednom žanru. – Ne znam kako ću proći, ali ako budem zadnja onda sorry, ukinite izbor za Eurosong – rekla je Nina kroz smijeh u pauzi probe.

S Ninom na probi  bilo je i 40-ak plesača iz  plesnih skupina Step by Step, Atomic Dance Factory, plesači Ivone Perkov i plesnog studija Tala, a njihovi nastupi bit će mješavina stepa, break dancea, jazza i suvremenog plesa.

Plesne točke uvježbavale su se posljednja tri tjedna kako bi Ninin subotnji nastup bio što atraktivniji, a  sve to bit će popraćeno vrhunskim svjetlosnim i scenskim efektima.

Ninini gosti ove subote u studiju HRT-a bit će jedina hrvatska pobjednica na Eurosongu Emilija Kokić, predstavnice Makedonije i BiH Kaliopi odnosno Maya Sar te Hari Varešanović i Nina Radojčić, prošlogodišnja predstavnica Srbije na Eurosongu.

(www.jabuka.tv)

2 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.