Ajaxov Brazilac otkrio kako je u mladosti nasamario dvije sponzoruše – Jabuka.tv

Ajaxov Brazilac otkrio kako je u mladosti nasamario dvije sponzoruše

Brazilac David Neres (22) koji nastupa za Ajax otkrio je zanimljivu anegdotu o tome kako je nasamario dvije djevojke koje ga nisu željele dok nije postao svjetski poznat nogometaš.

Neres je u razgovoru za De Telegraaf otkrio kako su ga dvije djevojke u mladosti ismijavale, a kada se nakon pet godina vratio u grad, obje su pristale otići s njim u hotel s pet zvjezdica, prenosi Klix.ba.

Kada sam bio dječak, dvije djevojke su me ismijavale, a kada sam se nakon pet godina vratio u grad, obje sam ih pozvao i odveo u hotel s pet zvjezdica. Kada smo stigli, rekao sam da moram u WC, uzeo sam ključeve automobila i otišao sam kući bez da sam platio sobu, otkrio je Neres.

Nakon toga, ovaj krilni napadač je otkrio na koji način je pronašao ženu svog života – njemačku manekenku Kiru Winonu.

Vidio sam je na Instagramu, poslao poruku “Ja sam David Neres. Dođi meni” i to je bilo dovoljno da osiguram sebi izazak s njom, prisjetio se ovaj mladi igrač.

Neres je u međuvremenu dobio poziv i izbornika Brazila Titea u nacionalnu momčad, a tijekom ljetnog prijelaznog roka povezivao s brojnim europskim velikanima koji su ga ga pokušali dovesti u svoje redove.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.