Advent u Mostaru trajat će 42 dana

U Mostar će se ove zime vratiti blagdanski ugođaj, a grad na Neretvi sigurno će stati uz rame svjetskim metropolama.

Udruga  građana Advent u suradnji s tvrtkom ”Mostarski sajam” organizira ‘Advent u Mostaru’, koji će se održati od 26. studenog 2016. do 8. siječnja 2017.godine.

Zimski grad bit će smješten na prostoru Kampusa Sveučilišta u Mostaru na preko 4.500 m2, u 42 dana predstavit će se preko 60 izlagača, a na dvije bine će se organizirat i bogat kulturno-zabavni program za sve uzraste.

Posjetitelji će svakodnevno imati priliku vidjeti žive jaslice, školske predstave, predstave s djecom iz vrtića, nastupe dječjih bendova, plesnih skupina, mađioničarske trikove… U program namjeravamo uključiti djecu predškolskog i školskog uzrasta iz cijelog grada i županije, a nezaobilazan dio našeg programa je i Djeda Mraz koji će s pravim kočijama i vilenjacima uz vesele pjesmice i darove obradovati sve posjetitelje ‘Adventa’.

Bogat sadržaj je pripremljen i za one malo starije, tako da će svi posjetitelji imati priliku uživati u nastupima kulturno umjetničkih društava, glazbenim koncertima, pjesničkim večerima, DJ programom.

I velikim i malim posjetiteljima sigurno će biti zanimljiv i živi zološki vrt, ali i klizalište, koje će u naš grad donijeti pravu zimsku čaroliju.

Treba istaknuti i da će svi posjetitelji u prostorijama zimskog grada moći dobiti besplatne obroke.

”Vjerujemo kako će ‘Advent u Mostaru’ ove godine biti mjesto koje će povezati sve generacije i uzraste te u grad na Neretvi vratiti čari, tradiciju i blagdansko ozračje”, navode organizatori.

(www.jabuka.tv)


1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.