Admir Adžem novi trener Željezničara

FK Željezničar u sezonu Premijer lige BiH ulazi sa novim šefom stručnog stožera, a to je Admir Adžem, priopćeno je iz kluba s Grbavice.

“Nakon završetka prošle sezone i okončanja natjecanja u Europskoj ligi, Upravni odbor je razmatrao urađeno tijekom pripremnog perioda kao i planove i ciljeve za natjecateljsku 2017/2018. godinu. Nakon što je poslije gubitka titule odlučeno da se nastavi suradnja sa Slavkom Petrovićem očekivalo se da se uočeni nedostaci isprave, te da momčad zaigra onako kako se od nje očekuje. Međutim, nakon nastupa u Europskoj ligi evidentno je da se stagnacija nastavila, te da poboljšanja u igri gotovo i nema. Zbog toga jednoglasno je odlučeno da se sa dosadašnjim šefom stručnog stožera prekida suradnja.

Nakon toga, Upravni odbor je ne trenersku poziciju imenovao Admira Adžema, dosadašnjeg trenera juniorske momčadi Željezničara, koja je protekle sezone osvojila šampionsku titulu.

Upravni odbor smatra da su Adžemovi rezultati koje je u posljednje vrijeme postizao sa juniorskom selekcijom pokazatelj da se radi o perspektabilnom mladom stručnjaku koji poznaje svaki segment Kluba, ali i pritisak koji rad u Klubu nosi s obzirom da je i sam prošao Omladinsku školu i dugo vremena bio prvotimac u seniorskoj konkurenciji”, navodi se na službenoj web stranici Željezničara.

Adžem će se tako nakon tri godine, vratiti na poziciju šefa stručnog stožera i na klupi Željezničara biti već sutra kada na Grbavici od 20.30 sati minuta gostuje momčad GOŠK-a iz Gabele.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.