Addiko banka implementirala Appian Applications – do kredita za pravne osobe još brže i jednostavnije – Jabuka.tv

Addiko banka implementirala Appian Applications – do kredita za pravne osobe još brže i jednostavnije

Proces odobrenje zahtjeva za financiranje za pravne osobe znatno je unaprijeđen u Addiko Banci.

Ovo je rezultat uvođenja digitalne platforme Appian, koja omogućava procesiranje zahtjeva za kredit u roku od samo tri sata od podnošenja zahtjeva.

Brzina i automatizacija procesa odobrenja bili su primarni ciljevi Addiko banke Banja Luka, kada smo krenuli u implementaciju Appian (The Appian Low-code Automation Platform), suvremene digitalne platforme za upravljanje poslovnim procesima za proizvode za pravne osobe. Zahvaljujući ovoj platformi, krediti do 300.000 eura, za pravne osobe, klijente Addiko banke, mogu biti odobreni u svega nekoliko jednostavnih koraka, istaknuo je Boštjan Pečenko, član Uprave zadužen za poslovanje s pravnim osobama, informacijskim tehnologijama i operacijama u Addiko banci Banja Luka.

Daljnji razvoj platforme je u tijeku, tako da se u sljedećem razdoblju mogu očekivati nove funkcionalnosti i novi proizvodi koji će moći biti odobravani putem Appian aplikacije. Trenutno se kroz Appian mogu odobriti tri vrste proizvoda: kredit za obrtna sredstva do 36 mjeseci ročnosti, overdraft i revolving, istaknula je Belma Sekavić Bandić, član Uprave Addiko Bank Sarajevo.

Belma Sekavić Bandić

Više informacija o Addiko proizvodima i uslugama saznajte na našoj web stranici addiko.ba

*Sponzorirani članak