Addiko Bank daruje povodom Valentinova na koncertima Nine Badrić u Mostaru i Sarajevu

Nina Badrić

Addiko Bank, zlatni sponzor koncerata Nine Badrić,  priprema iznenađenje za posjetitelje.

 „Možda baš vaše mjesto u dvorani  bude sretno! Skrećemo pozornost posjetiteljima da pogledaju ispod sjedala i provjere da li su baš oni dobitnici dara Addiko Bank. Naime, naš zlatni sponzor je osigurao 10 Addiko dopunjivih Visa Prepaid  kartica, koje su posebne po tome što nisu vezane za tekući račun, nego imaju svoj, poseban račun. Addiko Bank će darovati pet posjetitelja u Mostaru i isto toliko u Sarajevu sa dopunjivim karticama i uplaćenim iznosom od 50 KM po kartici “, pojašnjavaju organizatori koncerata iz agencije PRimera.

Dobro je imati posebnu karticu, koja nije vezana za tekući račun, a ovo je prilika da ih posjetitelji koncerata Nine Badrić dobiju bez upisnine.

Jednostavna za dopunu, kontrolu troškova, jer trošite samo koliko je raspoloživo na kartici  te idealna za poklon, posebno djeci ili drugim dragim osobama.

Addiko Bank  kroz program sponzorstava I donacija  utvrđuje svoje mjesto društveno odgovorne organizacije na tržištu Bosne I Herceovine, te ima u planu podržati zasigurno najbolje ovogodišnje kulturno-glazbene događaje u BIH.

A Nina Badrić je još jednom opravdala da s razlogom nosi prefiks glazbena diva, obzirom da je dvoranu Kosača rasprodala u rekordnom roku u samo nekoliko dana, dok je dvorana BKC-a također gotovo rasprodana.

Raspoloživih ulaznica ima još 50-ak i mogu se kupiti isključivo  preko sustava kupikartu.ba.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.