Uskoro nove epizode ‘Emily u Parizu’, evo što vas očekuje

Jedna od najomiljenijih serija na Netflixu – “Emily in Paris” u prosincu se i službeno vraća na Netflix!

Nakon što je obožavani streamer dao naslutiti da bismo nove epizode mogli gledati već ove godine, obožavatelji su nestrpljivo čekali i službenu objavu datuma koji je napokon jučer puštena u javnost!

Tako ćemo u novim avanturama Emily uživati već 21. prosinca, a moramo priznati da se ove sezone posebno veselimo i blagdanskom binganju najdražih, pariških epizoda.

Prisjetimo se, na samom kraju druge sezone Emily razmišlja o napuštanju Pariza i povratku u Chicago, a muči ju i Sylviena ponudi da napusti posao u Savoiru i osnuje vlastitu tvrtku.

Tu je naravno i drama u njenom osobnom životu s Gabrielom koji se uselio s Camille, a ne smijemo zaboraviti i na novu romansu s Alfiejem koji zbog Emily odlučuje ostati u Parizu. Službeni sinopsis serije jasno daje do znanja kako se Emily nalazi na ključnom raskrižju u svakom aspektu svog života.

Suočena s dva vrlo različita puta, Emily mora odlučiti što zaista želi, kao i što joj je u životu bitnije – karijera ili ljubav?

Emily in Paris: Vrijedi li gledati?

Za to vrijeme, život u Parizu nastavlja iznenađivati Emily novim avanturama i iznenađujućim preokretima koji bi mogli posve promijeniti smjer nastavka priče koja je u tako kratko vrijeme postala jedna od najomiljenijih, piše Fashion.hr.

Iako Netflix nije otkrio mnogo o novim epizodama, Lily Collins je u intervjuu za Vogue izjavila kako je “prva sezona bila o Emily, druga o izgradnji njezinog osobnog identiteta, a treća je posvećena sporednim likovima koji će napokon dobiti priliku rasti i koji će sigurno postati novi omiljeni likovi brojnim gledateljima,” kazala je Lily.

Emily in Paris – 2. sezona: Donosimo dojmove

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.