Emily in Paris – 2. sezona: Donosimo dojmove

Svi smo ostali više-manje šokirani popularnošću serije Emily in Paris nakon što je izašla prva sezona.

Kritike i zamjerke zbog stereotipa i drugih sitnica su pale u vodu pored genijalnih modnih kombinacija te dopadljivih likova.

‘Emily in Paris’ se vratila s drugom sezonom prije Božića, točnije 22. prosinca, a to će sigurno usrećiti brojne ljubitelje ove serije.

Plusevi

Nastavile su se ljubavne spletke između Emily, Francuza Gabriela i njegove bivše djevojke Camille, no cijela se zakomplicirala kada Emily upozna zanimljivog kolegu na satovima francuskog jezika.

Novi zavodnik u seriji je Alfie koji brzo upadne Emily u oko, te se s vremenom sve više zbliže. Njihovom zbližavanju definitivno pomaže i to što Camille uspijeva u osvajanju Gabriela, što Emily jako teško podnosi.

Minusi

Spletke i problemi na poslu u ovoj sezoni nisu pretjerano zanimljivi, ali neće ni tu nedostajati radnje. Što se tiče poslovnog svijeta u seriji, i dalje najzanimljiviji ostaje vizualni doživljaj modnih kombinacija te predivnog Pariza koji u pozadini uvijek ostavi bolji dojam o čemu god da se u seriji radi.

Zaključak

Da ne otkrivamo previše radnje, naglasit ćemo sigurno to da je dolazak Alfieja prirodao zanimljivosti, iako zbog spore i nedovoljno dramatične radnje ipak nismo ostali ni pretjerano oduševljeni.

Za kraj, ako imate viška vremena, te ako ste veliki obožavatelj serije nakon prve sezone, ipak pogledajte drugu sezonu. Spora radnja vam donosi jedino dobro što možete bez stresa visiti po mobitelu tijekom serije, druge pozitivne stvari pronađete usput gledajući ovu zabavnu seriju.

Onima koji nisu pretjerano zadovoljni bili prvom sezonom, ne preporučujemo drugu sezonu, te je bolje da svoje vrijeme potroše na neki kvalitetniji sadržaj.

Ocjena: 6

Ovdje možete pronaći preporuke za filmove i serije

(www.jabuka.tv)Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.