Iznenada preminuo Jozo Zovko, bivši vijećnik u OV Čitluk

Jozo Zovko preminuo je 17. siječnja 2022. godine iznenada u svojoj 57. godini.

Pokojni Jozo obnašao je dužnost vijećnika u Općinskom vijeću Čitluk u dva mandatna razdoblja, od 2012. do 2020. godine, ispred HDZ 1990. Predano obavljajući dužnost vijećnika bio je član više radnih tijela Općinskog vijeća Čitluk, zapamćen po konstruktivnim raspravama.

Njegove kolege vijećnici potvrđuju kako je pokojni Zovko bio aktivno uključen u rad Općinskog vijeća Čitluk, uvijek spreman za argumentirane i konstruktivne rasprave pridržavajući se odredbi propisanog kodeksa ponašanja.

Jozo Zovko bio je suprug i otac troje djece. Svojim zalaganjem i višegodišnjim aktivnim političkim djelovanjem ostavio je dubok trag u društvenom životu Brotnja. Bio je aktivni sudionik Domovinskog rata u kojem je teško ranjen.

Foto: Općina Čitluk

Uz sve navedeno Jozo Zovko bio je aktivan i u Vijeću MZ Međugorje te veliki zaljubljenik u prirodu.

Posljednji ispraćaj pokojnog Joze Zovke kreće u srijedu, 19. siječnja 2022. godine u 14:00 sati ispred kapelice u groblju Junčuša u Međugorju, gdje će biti i pokopan, a obitelj će primati izraze sućuti od 13:00 sati u kapelici groblja Junčuša.

Ovom prilikom članovima obitelji, rodbini, prijateljima i svim ožalošćenima izražavamo sućut, objavljeno je na službenoj web stranici Općine Čitluk.

Jozo Zovko

(www.jabuka.tv)