Prosinečki će ipak biti operiran u Zagrebu?

Osjećam se odlično, odmorio sam se i oporavio. Ostalo je da uradim još jedan, treći, više korektivni zahvat, ali to će biti tek nakon utakmice s Grčkom, rekao je trener nogometne reprezentacije BiH Robert Prosinečki prije početka kvalifikacija za Europsko prvenstvo.

Dan nakon utakmice BiH – Grčka (2:2) Prosinečki je izjavio da još nije odlučio gdje i kada će biti obavljen treći operativni zahvat.

Nisam još odlučio gdje ću biti operiran, u Sarajevu ili Zagrebu, rekao je, između ostalog, Prosinečki koji je poslije zeničkog dvoboja s Grcima otputovao kući u hrvatsku prijestolnicu.

Međutim, kako doznaje “Dnevni avaz”, Prosinečki je “prelomio” da treći operativni zahvat, ipak, obavi u glavnom gradu Hrvatske.

Dugo se lomio te na kraju odlučio za operaciju u Zagrebu, na Klinici gdje je u nekoliko navrata i išao na kontrolu po povratku iz Sarajeva, poslije prve dvije operacije, javio je izvor “Dnevnog avaza” iz hrvatske prijestolnice te dodao kako će operativni zahvat biti obavljen krajem ovoga ili početkom idućega tjedna.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.