Klopp na komičan način prekinuo Guardiolinu konferenciju 

Jurgen Klopp i Pep Guardiola imali su zanimljiv susret nakon međusobne utakmice.

Manchester City upisao je već drugi poraz u drugoj utakmici na International Champions Cupu. Nakon Borussije, pobijedio ih je sinoć u New Jerseyju Liverpool s 2:1 nakon što je Mane iz penala u sudačkoj nadoknadi presudio engleskim prvacima.

Manchester City i ovaj je put istrčao u prilično šarenom sastavu. Većinom s mladim igračima i novopridošlim Riyadom Mahrezom, najvećim pojačanjem za novu sezonu. S druge strane, Redsi su imali prilično jak sastav, a u drugom su dijelu ušli strijelci Salah i Mane.

Nevjerojatno je što smo napravili u ovoj utakmici, držali smo se 75 minuta protiv finalista Lige prvaka. Jako sam sretan što mogu biti trener ovih momaka. Bili su jako umorni, a u prvih 45 minuta većina su bila 18-godišnjaci ili 19-godišnjaci, govorio je nakon poraza Pep Guardiola.

Ne gledamo na one kojih nema. Igramo s onima koji su tu. Čak 16 igrača nam nedostaje jer su igrali za najbolje svjetske reprezentacije, rekao je Katalonac čiju je konferenciju za medije prekinuo njegov veliki rival još tamo iz Bundeslige, piše Gol.hr.

Prošle sezone Klopp je Guardiolu pobijedio na Anfieldu u prvenstvu, a onda ga je izbacio u Ligi prvaka.

Dođi, dođi… Ljudi, evo vam Kloppa, rekao je Guardiola kada je glasni žamor prekinuo konferenciju.

Očito je Nijemac stigao prerano, no Pepu nije smetalo, nego se pozdravio s rivalom i otišao.

Tako se završavaju presice, šalio se Klopp i dodao:

Tko zna, možda će sad meni uletjeti Mourinho.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.