Nova pobjeda Marina Čilića nad Bornom Ćorićem

Drugi put u posljednjih tjedan dana, četvrti put ove godine te šesti put ukupno Marin Čilić je u susretu dvojice najboljih hrvatskih tenisača pobijedio Bornu Ćorića.

U 2. kolu ATP turnira serije Masters 1000 u Parizu Čilić je slavio 6:4, 6:3 te se plasirao u osminu finala. Prije samo sedam dana Čilić i Ćorić su igrali i u Baselu, a prvi hrvatski reket je tada slavio 6:3, 3:6, 6:3 nakon dva sata igre. Ove godine su igrali i u Rotterdamu te u Acapulcu i oba meča završila su po istom scenariju – Čilić je osvajao prvi i treći set.

U njihovom pariškom meču Ćorić je u prvom setu igrao odlično, imao je više prilika, no nije ih znao iskoristiti. Imao je četiri “break” lopte, ali nijednu nije iskoristio. Prvu priliku za obrat imao je kod rezultata 1:1, a potom još tri “break” prilike kod rezultata 2:2. Čilić je sve izvukao, a potom kod vodstva od 5:4 dočekao prvu “break” priliku i iskoristio je za osvajanje prvog seta.

U drugom setu obojica tenisača držala su servis do Čilićevog vodstva od 4:3. Tada najbolji hrvatski igrač oduzima servis Ćoriću za vodstvo od 5:3, a zatim je mirno odservirao za pobjedu.

Čilića u osmini finala očekuje Španjolac Roberto Bautista Agut koji je sa 6:4, 6:1 svladao Francuza Jeremyja Chardyja.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.