8 grešaka koje radite s omiljenim skinny trapericama

Važno je na koji način kombinirate traperice, ali i kako znati jeste li odabrali pravi model.

Najpopularnije, one koje dug niz godina uvjerljivo drže prvo mjesto svakako su skinny traperice, a ovo je osam pravila kojih se morate pridržavati želite li biti sigurni da ćete u svakom trenutku savršeno izgledati u njima.

Iako su se u posljednjih nekoliko sezona pojavile boyfriendice, trapezice iculottice, skinny traperice nesumnjivo su najpopularniji model, no jednako tako i najškakljiviji za odabrati u trgovini. Dužina i veličina moraju biti najbliži savršenstvu, a zahvaljujući iznimnom prianjanju uz kožu, skinnytraperice ne pristaju uz baš sve cipele koje poželite nositi.

Ukoliko se budete pridržavali ovih osam pravila prilikom kupovine, garantiramo vam da ćete ubuduće izgledati besprijekorno u vašim novim traper ljepoticama.

1. Ne pristajte na ništa manje od savršenstva

Skinny traperice moraju biti što je moguće uže kako bi do izražaja došle noge. Iako mnogi vjeruju kako je ovaj model namijenjen mršavicama, to nije istina. Punašnije dame mogu odabrati crne traperice koje će vizualno suziti noge i stražnjicu, a dodate li k tome i štikle, dodatno ćete izdužiti noge.

2. Poslužite se trikovima

 

Uvijek radije odaberite traperice visokog struka koje će vizualno izdužiti noge, a kako biste istovremeno naglasili struk, začinite ih efektnim remenom.

3. Ugurajte traperice u čizme

 

Zgužvane visoke čizme, koje su trenutno jako popularne, odličan su način da iznesete svoje nove skinny traperice, jer osim što ovaj model možemo s lakoćom ugurati u čizme, slažu se kao da su stvorene jedne zbog drugih.

4. Nosite ih uz predimenzionirane veste

Skinny traperice izgledaju nevjerojatno dobro uz duge predimenzionirane vunene veste i čizmice. Ovom kombinacijom ne možete pogriješiti čak i ako pojma nemate o modi.

Također ih možete nositi i uz nešto kraće džempere koji odlično izgledaju ukoliko ih djelomično uvučete u njih.

5. Uz štikle vrijede druga pravila

Ukoliko traperice želite kombinirati uz štikle, odaberite kraće modele koji će otkriti gležanj kako bi noga izgledala elegantnije.

6. Uskladite ih s efektnim kaputom

Skinny traperice mogu djelovati dosadno i neoriginalno ako ih ne znate začiniti na pravi način.

Mnogima je teško svakodnevno kombinirati odjeću do najsitnijih detalja pa je najpraktičnije rješenje odabrati neki chic komad koji možete nositi uz svaki stajling, poput primjerice kaputa.

Upečatljiv kaput podignut će cjelokupan outfit i osigurati vam da izgledate besprijekorno u svakoj prilici.

7. Razmišljajte izvan okvira

Skinny traperice ne morate nužno nositi uz običnu bijelu majicu.

Cilj mode je da se njome poigravamo.

Probajte ih kombinirati uz više slojeva odjeće ili uz midi haljinu, kao što to rade skandinavske fashionistice.

8. Pazite na dužinu traperica

Traperice su često krojene po manekenskom standardu, odnosno za visoke žene, stoga nećemo uvijek naići na model koji nam dužinom odgovara.

Jednako tako, natprosječno visoke djevojke imaju problema s pronalaskom dovoljno dugih traperica koje će im doći barem do gležnja.

Važno je da uz šire gležnjače nosite jako uske traperice, a uz uske gležnjače šire i kraće modele traperica kojima ćete moći prekriti čizme.

(Tportal.hr)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.