800.000 KM za kulturu i sport u Širokom Brijegu

Grad Široki Brijeg objavio je u petak dva javna poziva za financiranje projekata iz oblasti kulture i sporta.

Za kulturu će biti izdvojeno 250.000 KM što je povećanje za 50.000 KM u odnosu na prošlu godinu. Za projekte iz oblasti sporta Grad će izdvojiti 550.000KM što je povećanje od čak 250.000 KM u odnosu na 2022. godinu.

Cjelokupni tekst Javnog poziva za raspodjelu sredstava za financiranje projekata iz oblasti kulture iz proračuna Grada Širokog Brijega za 2023. godinu pogledajte OVDJE. Obrazac za prijavu možete preuzeti OVDJE.

Cjelokupni tekst Javnog poziva za raspodjelu sredstava za financiranje projekata iz oblasti športa iz proračuna Grada Širokog Brijega za 2023. godinu pogledajte OVDJE. Obrazac za prijavu možete preuzeti OVDJE.

(www.jabuka.tv)

21 komentar

 • Sramotno je da naša djeca maturanti ne idu u školu.Već dva tjedna a ako se štrajk nastavi i više.Profesori,uzmite u obzir da ta djeca trebaju na fakultet i da im nastavak nastave doslovno određuje budućnost.Ako imate savjesti,organizirajte nastavu za maturante!Oni nisu krivi za vaše probleme.

   • 12:42
    Slažem se.Ali maturanti će izgubiti toliko gradiva i oni bi morali ići u školu jer ne stignu nadoknaditi propušteno.Ako prof vole djeci i žele im dobro,kao što tvrde,neka se vrate u škole barem za 4 razrede.Ostali mogu nadoknaditi propušteno gradivo.Sramotno je igrati se sudbinama djece zbog nezadovoljstva plaćom.

    • Pa pajdo moj da tebe toliko varaju s kolektivnim ugovorom i obecanjima davno bi poludio. To je jedan od najodgovornijih poslova, a ujedno jedan od najmizernije placenih. Naravno da se srozala struka samim time maksimalno.

  • Novac treba ulagati u sve sto jednom normalnom drustvu treba ali treba paziti na prioritete a sto se strajka tice nisam protiv svatko treba za sebe da se bori a mi roditelji se trebamo puno snaznije i glasnije boriti za svoju djecu nedozvoliti ni vladi ni profesorima da nasa djeca ne idu u skolu po predvidjenom programu jer time svi mi gubimo ritam zivota ,zato pozivam roditelje da se organiziraju i potpisu peticiju da profesori mogu strajkovati samo ljeti na raspustu i tada se dogovarati sa vladom a kad krene nastava da sve ide po planu a sve u vladi i sindikatima dati da potpisu ugovor da ako se u tom periodu nemogu dogovoriti daju otkaz i na biro .zabraniti bilo kakav posao u drzavnoj sluzbi .ovo je sramota

   • Svaka čast Jozo!Trebaju se profesori odlučiti žele li raditi ili ne!Na birou ima kadra,naša djeca nisu kriva što im je plaća mala.Po toj logici svi u državi trebamo štrajkati!Ovo je sramota!!!

 • Ma daa, nadogradnja nama i treba u ovakvoj situaciju, prosvjetari bez normalne plaće, umirovljenici ne mogu preživjeti od mirovine (zašto niste kao Ljubuški dali našim umirovljenicima?),lokalne ceste nam katastrofa (zašto ne širite put preko Vagana prema groblju i bar zakrpite lokalne ceste?), vodovoda nema u svim mjestima!? Mi živimo kao u 19. stoljeću, a vi se kulturno uzdižete!?

 • Dragi nas gradonačelnice,ovo je za svaku pohvalu sto se tice sporta i kulture,ali konačno ti je i vrijeme da se probudiš iz zimskoga sna,završi konačno kružni tok na misama,pogledaj glavnu cestu od lisa do centra grada,prošetaj od intese banke do hotela,ali molim te obuci ribarske čizme da nebi stopio noge,vrijeme je gripe,čuvaj mi se,tvoj Miki♥️

 • Dajte malo novca da se ovi sahtovi po gradu podignu u razinu asfalta. Nemogu vjerovat da je to neka investicija… Samo nemojte da brina popravlja. I tko asfaltira ovaj kruzni vise nabijem ga kopitom, za ove je brina svjetski gigant

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.