7 pravila vrućeg seksa za jednu noć

Kad vam dođe želja za intimnim druženjem, ipak postoje neka pravila

Ovo su doživjele mnoge od nas: vani ste s prijateljicama, osjećate se se bolje i bolje nakon dva ili više koktela, ne želite ići kući, a sve vaše prijateljice su spremne za polazak. Kako vam nitko od slobodnih “mužjaka” još nije pristupio misli vam polete k vašem prijatelju s povlasticama (ili nekome tko će to tek postati), a uskoro vam i ruka poseže za mobitelom da mu se odvažno javite. To može ispasti dobro, no češće je to recept za katastrofu.

Ako vam je baš do seksa za jednu noć postoji nekoliko pravila koja će pomoći da sve prođe bez ikakvih neugodnih posljedica…

1. Šaljite poruku, nemojte zvati. SMS-ovi su praktično smišljeni za seks za jednu noć. Ne primijeti se zamuckivanje i hihotanje, gramatika je nevažna, a ako nije u mogućnosti odmah se javiti, nećete se osramotiti čudnom govornom porukom.

2. Kad ste u nedoumici, radije budite mudri nego izravni. Malo izazovnog čavrljanja, interesantan dvosmisleni prijedlog, kompliment ili dva da mu poraste ego dugoročno će imati bolje rezultate nego li pretjerana izravnost, kao što je slanje izazovne, golišave fotografije, što biste mogli požaliti kada se otrijeznite i počnete razmišljati kome bi on to sve mogao proslijediti.

3. Ako već morate, slobodno budite pripiti, ali ne i potpuno “uništeni”. Ako ste prepijani da točno izgovorite ime osobe koja vas interesira, imate teškoće s pronalaskom mobitela u vlastitoj torbici ili pak da napišete smislenu SMS poruku – onda ste prepijani i da se intimno družite s nekim.

4. Odaberite dežurnog operatera mobitelom. Ako imate povijest pijanih nazivanja muškaraca (bivšeg kojeg niste preboljeli, kolegu koji vam nije dostupan i slično…) onda mobitel dajte svojoj dobroj prijateljici na početku večeri i dajte joj ovlasti da presudi za što ste na kraju večeri sposobni. Tako se nećete uvaliti u probleme koje biste drugi dan mogli zažaliti.

5. Pokušajte s dostavom. Ako vam je do intimnog druženja, to ne mora značiti da vi morate ići van u lov. Ostanite kod kuće i trijezni iz kreveta nazovite osobu koja vam se sviđa i nagovorite je da vam se pridruži. Kako tome pristupiti – pogledajte točku br. 2.

6. Nemojte otići tamo bez poziva. Navratiti k njemu da ga iznenadite, bez da ste mu se javili, u pravilu nije dobra ideja s osobama koje prema vama nemaju nikakvu obavezu (s kojom niste u vezi). U pravilu će ili biti u dubokom snu ili će možda imati neku drugu gošću kod sebe- a šanse su puno veće da biste se mogli osramotiti nego ludo provesti. .

7. Budite pažljivi s pozivima. Prije nego ga počnete telefonski opsjedati, razmislite malo o tome što se njemu događa u životu. Imali neki važan projekt na poslu za koji se mora ozbiljno pripremati? Mora li se rano ustati? Jesu li mu roditelji ili druga rodbina došli u posjetu? Ako znate da ima drugih obaveza, razmislite dvaput prije nego pritisnete “pošalji”. (Zena.hr)

(www.jabuka.tv)1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.