6 navika žena koje uvijek izgledaju glamurozno

Bunde od lažnog krzna i šljokičaste cipele možda izgledaju raskošno, no biti glamurozan znači puno više od praćenja posljednjih trendova.

Proučili smo navike nekoliko žena koje uvijek zrače glamurom i otkrili što ih to čini drugačijima od ostalih:

Vole dramu

Iako se drže modnih klasika, outfite vole popuniti dramatičnim, upečatljivim komadima poput šljokica ili raskošnih volana. One i po danu nose komade koji su tipično večernji, ali ih uklapaju tako da izgleda kao da se uopće nisu trudile.

There is no such thing as sparkling too much 🖤 @samsoesamsoe

A post shared by Fashion Blogger (@constantly_k) on

Drže se jedne boje

Crna od glave do pete uvijek sa sobom donosi dašak glamura, no isto vrijedi i za neke druge boje. Crvena će vam sigurno osigurati sve poglede, no ako preferirate eleganciju, birajte nježne, blijede nijanse, pa čak i bijelu.

Znaju kada je manje više

Upečatljivi komadi siguran su mamac za poglede, no to ne znači i da uvijek jamče i glamur. Pravi junaci vaše garderobe su basic komadi koji bi i trebali prevladavati u svim vašim kombinacijama uz jedan ili maksimalno dva upečatljiva detalja.

Paze na sve detalje

Ni vaš najelegantniji outfit neće imati željeni efekt ako su vam nokti ili kosa neuredni. Glamurozne žene znaju da su manikura i savršeno isfenirana kosa detalji koji čine vidljivu razliku u vašem izgledu, ali i u tome kako se osjećate.

Waiting for tonight…

A post shared by Negin Mirsalehi (@negin_mirsalehi) on

Svjesne su moći upečatljivog nakita

Velike naušnice ili raskošna ogrlica siguran su recept za podizanje svakog outfita i mamac za poglede. Zaboravite na suptilan, neprimjetan nakit i držite se samo upečatljivih komada za instant glamurozan izgled.

Znaju u što se isplati uložiti

Glamurozne žene vole dizajnerske komade, no njih nećete vidjeti u trendi Gucci tenisicama ili Yeezy hoodici. One svoj novac ulažu u dizajnerske klasike, poput Chanel torbice ili Louboutin štikli, koje nikada neće izaći iz mode, a uvijek će mamiti poglede, piše Index.hr.

(www.jabuka.tv) 

Komentiraj: