55 godina juha Podravka obilježava darivanjem 5 ustanova u 5 bh. gradova

Kako bi učinili ugodniji boravak mališanima i olakšali uvjete za rad u dnevnim centrima za djecu sa ulice, Podravka u BiH je 55 godina postojanja Podravka juha odlučila obilježiti darivanjem svojih proizvoda ovim ustanovama u 5 gradova Bosne i Hercegovine.

„Tijekom 55 godina postojanja Podravka je uvijek nastojala ponuditi najbolje svojim potrošačima i darovati im okus domaće juhe koja budi osjećaj topline doma, a ovoj djeci je to najpotrebnije. Ljudi u dnevnim centrima rade zaista plemenitu stvar i pomažu jednim od najugroženijih članova našeg društva, zbog čega im je neminovno pružiti podršku. Podravka vjeruje da je zdrav i ukusan obrok bar mali znak pažnje koji im mi možemo darovati u njihovim nastojanjima da omoguće normalan i uspješan razvoj ovih mališana“, istakla je Mila Zovko, direktorica marketinga Podravke u BiH.

Dnevni centri pomažu maloljetnoj djeci koja dolaze iz socijalno ugroženih obitelji, koja su izložena radu na ulici, prosjačenju i opasnosti trgovine ljudima, pružajući im obrok koji inače ne bi mogli priuštiti, mjesto za učenje, kupanje i igru se sa drugom djecom.

Predstavnici Podravke u BiH će u narednih mjesec dana obići ove centre u Sarajevu, Banjoj Luci, Mostaru, Zenici i Tuzli i donirati poklon pakete.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.