5 savjeta kako prepoznati flertuje li muškarac s vama

Nekoga si upoznala i od tada svako malo inicira razgovor s tobom… I simpatičan je i drag… Nakon nekog vremena počela si razmišljati: „Samo malo… što se to upravo događa? Flertuje li on to sa mnom? Ili je tako drag prema svima? Ili?“ Kako bi ubuduće znala je li netko „malo više drag“ samo prema tebi, imamo pet savjeta za tebe…

1. Pazi na govor tijela

Govor tijela je jedan od najvažnijih indikatora kako bi mogla otkriti želi li netko više od pukog prijateljstva. Čisto prijateljsko grljenje traje nešto kraće od onoga koje se događa za vrijeme flertovanja. Onaj tko flertuje, traži – nesvjesno – više tjelesnog kontakta (na primjer, za vrijeme razgovora ti češće dodiruje ruku). Romantično zanimanje također otkrivaju intenzivniji pogledi u oči, približavanje tijelom te stavljanje noge preko noge (da, doista).

2. Usporedi kako se ponaša prema drugima

Pogledaj pažljivo kako se tvoj potencijalni flert ponaša prema drugim osobama. Na primjer, ako ste na tulumu, a on uopće ne pokazuje zanimanje za razgovor s drugima ili se smije isključivo tvojim vicevima (a ti nisi baš u nekoj formi), onda je vrlo vjerojatno da flertuje.

3. Analiziraj njegovo ponašanje na društvenim mrežama

Stalno komentira tvoje postove na Instagramu? Obrati pažnju na to kakve izraze koristi i pogledaj šalje li tvoj „flert“ drugima toliko emojija. Ako ne, možeš biti prilično sigurna da flertuje.

4. Obrati pažnju na to kakve komplimente ti daje

Tvoj potencijalni flert ti stalno upućuje komplimente? Onda se sigurno pali na tebe! „Hmmm, možda ipak ne…“ Ovisi o tome kakve komplimente ti upućuje. Ako se radi o površnima („Super haljina!“ ili „Lijepa frizura!“ ) onda je velika vjerojatnost da se radi o ljubaznosti. Ako su komplimenti nešto osobniji i može se lako iz njih razaznati da se zanima za tebe, onda su šanse za flert prilično dobre. Doduše, jako puno ovisi o njegovoj osobnosti – pazi na to dijeli li i drugima toliko puno komplimenata, piše miss7.hr.

5. Pogledaj što će se dogoditi ako mu pozitivno odgovoriš na flert

Kreni i ti u flert-kontraofenzivu te pričekaj da vidiš kako će reagirati. Ako reagira komično te pokuša vratiti konverzaciju na prijateljsku razinu, onda si dobila svoj odgovor. Ako na tvoj flert reagira ushićenjem – onda ti je sve jasno…

(www.jabuka.tv)

2 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.