5 razloga zašto je super biti single u tridesetima

Tridesete su sjajne iz više razloga. Naučimo što nam pristaje odlično, kako se zauzeti za sebe, kako biti organiziran i u osam sati vremena uraditi sve date zadatke na radnom mjestu, kako se odmaknuti od kruga ljudi koji crpe našu energiju svojom negativnosti, kako se brinuti za sebe i što odgovara našem organizmu.

Ako kroz ovaj period prolazite bez partnera, odlično. Mi izdvajamo dodatnih 5 razloga kako iskoristiti vaš status veze i uživati u njemu, piše Modamo.info.

#Financijska sloboda

U tridesetima, vjerujemo da ste već posložili uvjete rada na vašem radnom mjestu. Posao koji radite, omogućava vam da uživate u produktima vašeg rada i napokon si priuštite stvari o kojima ste maštali u dvadesetima. Nova stolica za interijer? Kožna jakna? Putovanje na Island? Samo vi odlučujete.

#Upoznate prednosti putovanja u samo vašem društvu

Lekcija koju naučite jeste da postoje brojne čari solo putovanja. Za početak, naučite biti snalažljiviji i organiziraniji. Bolje upoznajete sebe. Upoznate se sa svim segmentima putovanja – od spremanja kofere, nošenja istih na aerodrom, snalaženja s Google maps, a restorane, muzeje i cafe birate po vašem ukusu.

#Naučite stvari koje možda ne biste da niste single

One aktivnosti u kojima biste vjerujemo imali podršku i pomoć partnera da niste solo. Od mijenjanja osigurača do učenja o svim mogućim vrstama instalacija do upoznavanja s tržištem nekretnina. A onda kad nađete partnera, dajte sami sebi pet – jer vi znate već sve o snazi motora u autu ili vašem klima uređaju.

#Učite iz djela vaših prijatelja

Vjerujemo da je dio vaših prijatelja već savladao sve avanture vezane za obiteljski život, stvaranje balansa između posla i obitelji, ali i kreiranja kućnog budžeta te rješavanje pitanja nekretnine za život. Sve njihove lekcije mogu vam poslužiti kao inside vodič u donošenju odluke o tome želite li i vi prolaziti kroz stvari kroz koje su oni, kao i da shvatite koje su vam karakteristike važne kod vašeg partnera.

#Svaki dan je vaš

Što je uistinu pravi luksuz. Možete birati što ćete raditi poslije posla – bio to odlazak u teretanu, na spoj ili na čašu vina s prijateljima. I koristite ga kako biste uživali u potpunosti, napunili baterije, inspirirali se. Jednog dana će vaša svakodnevnica izgledati potpuno drugačije, a raspored biti ispunjen potpuno novim aktivnostima. Što je također odlično. Jer ćete se svaki dan doma vraćati svojim voljenima i uživati u njihovom društvu.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj: