40 mladih fotografa sudjeluje u humanitarnoj izložbi

S obzirom da je i odziv mladih fotografa iznad očekivanja, sve je spremno za sutrašnju humanitarnu izložbu studentskih fotografija, u organizaciji Studentskog zbora Sveučilišta u Mostaru.

Riječ je o humanitarnom Božićnom projektu „Dani darivanja“, koju Zbor već nekoliko godina organizira, a koji podrazumijeva više akcija. Jedna od njih je i sutrašnja (utorak) prodajna izložba u Hrvatskom domu Hercega Stjepana Kosače, s početkom u 18sati.

Uokvirene fotografije, raznih motiva, moći će se kupiti po minimalnoj cijeni od 20KM, a cijeli novčani prihod ide u novoosnovani Fond za studente u teškoj materijalnoj situaciji. Radi se o još jednom novom projektu Zbora u suradnji s Rektoratom Sveučilišta, koji tek treba zaživjeti.

Na izložbi će se osim talentiranih fotografa, predstaviti i mladi pjesnici i glazbenici, a iz Zbora napominju da su jako zadovoljni odzivom studenata, jer je 40-ak njih poslalo svoje radove.
Osim izložbe u ovom tjednu će se prikupljati i hrana po tržnim centrima za potrebe javne pučke kuhinje, te prodavati kuhano vino, priopćeno je iz Studentskog zbora Sveučilišta u Mostaru.

projekt_dani_darivanja1

 

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.