4 razloga zbog kojih je bolje hodati s mlađim frajerom

Stariji muškarci često padaju na mlađe žene i to nam je postalo sasvim normalno, ali kad je situacija obrnuta, često se ženu gleda ispod oka. Bez obzira na to je li tvoj mlađi dečko mlađi samo nekoliko godina ili desetljeće i više, mlađi muškarac je ponekad jako dobar izbor. Evo i zašto:

Ima više energije
Ako imaš preko 30 godina, vjerojatno si se već susrela s muškarcima koji imaju sve manje energije. To je sasvim prirodno, kao što je i prirodno da mlađi muškarac pršti od energije. Ako ti fali netko tko je uvijek spreman za akciju, mlađi muškarac je idealni izbor.

Nije ciničan
Barem ne onako kako znaju biti stariji muškarci. Njegov pogled na svijet je još uvijek pomalo djetinjast, a upravo to je ono što nam ponekad treba.

Želi te zadovoljiti

Ako je mlađi, očekivat će da ti imaš visoke standarde, a te će standarde nastojati zadovoljiti na najbolji mogući način. To znači da će biti nesebičan u krevetu, što stariji muškarci često zaboravljaju biti.

Slušat će tvoje savjete

Stariji muškarci već imaju mišljenje o svemu, a navike im često ne dopuštaju da to mišljenje i promijene. Mlađi tip će biti otvoren za diskusiju, a i lakše će te poslušati jer će znati da imaš više iskustva.

(www.index.hr)

Klikni OVDJE i posjeti naš LIFE kutak

2 komentara

  • ehehehhe. To je odavno svugdje na svijetu tako da mladji djecko ima stariju zensku, samo na Balkanu jos sramota.ahahahhaha samo polako stici ce i tu ta moderna vremena. Sve se prepisiva sa zapada al dal se osijecaji mogu prepisati? Ne! To se desi jednostavno bez namjere skice i plana.

Komentiraj: