3D printana četkica čisti vaše zube za samo 6 sekundi

Blizzident, nova 3D printana četkica za zube, izgleda poput štitnika za zube na kojemu je poredano 600 vlakana. Trebate samo zagristi ovaj 3D kalup u obliku vašeg zubala i lagano pomicati zube među vlaknima koja istovremeno čiste sve vaše zube.

Chris Martin, glasnogovornik Blizzidenta, kaže: „Namjera dizajnera bila je da uz pomoć ove četkice četkanje zubiju postane što jednostavnije – vi ju samo morate zagristi kao da grizete jabuku.”

Da biste naručili jednu od ovih četkica napravljenih po mjeri, prvo morate posjetiti svog zubara. On će napraviti otisak vaših zubiju kojeg ćete poslati Blizzidentu i ekipa će odmah početi s radom. Printanje i izrada traje oko 12 tjedana.

Ove četkice printaju se pomoću vrlo preciznih strojeva i, za razliku od ostalih printera koji printaju proizvode hrapavih i grubih površina, Blizzidentovi strojevi printaju potpuno glatke proizvode.

Cilj nije bio samo ubrzati četkanje, nego i postići što efikasniju tehniku četkanja.

„Čišćenje koje traje tek 6 sekundi samo je sretna neočekivana nuspojava korištenja ove nove metode”, kaže Martin.

Ali, vaša prva Blizzident četkica olakšat će vas za čak 300$ – popriličan skok u cijeni u usporedbi s običnim četkicama. I to bez troškova izrade otiska kod vašeg zubara. Pa ipak, rok trajanja jedne ovakve četkice je puna godina, budući da se zbog kratkog četkanja vlakna puno manje troše nego kod tradicionalnih četkica. Kupci mogu zamijeniti četkicu uz nadoplatu od 159$ ili ju vratiti Blizzidentu koji će vam za 89$ zamijeniti vlakna i dezinficirati četkicu.

1 komentar

Komentiraj: