32-godišnji pjevač otkrio da ima tumor na mozgu: Nemoguće ga je operirati

Mladi britanski glazbenik Tom Parker je na svom Instagramu otkrio da mu je dijagnosticiran tumor na mozgu, koji je u terminalnoj fazi.

Znate da smo oboje tihi na društvenim mrežama posljednjih nekoliko tjedana i vrijeme je da vam kažemo zašto. Ne postoji jednostavan način da se to kaže, ali nažalost mi je dijagnosticiran tumor mozga i već sam na liječenju. Svi smo apsolutno shrvani, ali borit ćemo se do kraja.

Ne želimo vašu tugu, želimo samo ljubav i pozitivu i da zajedno podignemo svijest o ovoj strašnoj bolesti, potražit ćemo sve dostupne mogućnosti liječenja. Bit će to teška bitka, ali uz svačiju ljubav i podršku pobijedit ćemo ovo, napisao je između ostalog Tom ispod fotografije na kojoj pozira sa suprugom i kćerkicom.

View this post on Instagram

Hey guys, you know that we’ve both been quiet on social media for a few weeks and it’s time to tell you why. There’s no easy way to say this but I’ve sadly been diagnosed with a Brain Tumour and I’m already undergoing treatment. We decided, after a lot of thought, that rather than hiding away and trying to keep it a secret, we would do one interview where we could lay out all the details and let everyone know the facts in our own way. We are all absolutely devastated but we are gonna fight this all the way. We don’t want your sadness, we just want love and positivity and together we will raise awareness of this terrible disease and look for all available treatment options. It’s gonna be a tough battle but with everyone’s love and support we are going to beat this. Tom and Kelsey xxx

A post shared by Tom Parker (@tomparkerofficial) on

Prošlo je ludih šest tjedana. Slutili smo da nešto nije u redu u srpnju, ali nikada nismo mogli ni zamisliti da je to ovo, kazala je Kelsey za magazin OK, prenosi Index.

32-godišnji član britansko-irskog boy benda The Wanted otkrio je kako tumor nije moguće operirati.

Znao sam da nešto nije u redu, ali nikada nisam očekivao da će to biti ovo. Nikad ne misliš da će ti se ovo dogoditi, dodao je.

Tom i Kelsey su prije nekoliko mjeseci s fanovima podijelili vijest da očekuju svoje drugo dijete.

View this post on Instagram

I mean, how glowing does my wife look 👀😍 @being_kelsey

A post shared by Tom Parker (@tomparkerofficial) on

(www.jabuka.tv)


1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.