2Cellos prašili gudalima i obradama hitova zapalili Lisinski

Prstima u pizzicatu čupali su sa žica hitove bendova Gunsa, U2-a, Nirvane… Niti 11 mjeseci nakon što je “Smooth Criminal” u njihovoj izvedbi pokrenuo lavinu na Youtubeu tandem “2Cellos” došao je pred domaću publiku…

Dječačić čije noge, dok sjedi, još uvijek ne dosežu do poda Lisinskog, bez krzmanja je donio svoj sud: oni su zakon! Sudeći po pljesku, ovacijama, a kako je koncert odmicao sve češće i vrisci i skakanju sa stolica, tako je mislila i velika većina posjetitelja sinoćnjeg koncerta Stjepana Hausera i Luke Šulića.

Niti 11 mjeseci nakon što je “Smooth Criminal” u njihovoj obradi i izvedbi pokrenuo lavinu na Youtubeu, a potom i senzacionalnu priču o instantnom uspjehu u šou biznisu, tandem “2Cellos” došao je još jednom pred domaću publiku i zapalio Lisinski, piše večernji.hr.

Počeli su s klasikom na struju. Stjepan je svirao Morriconea i Poppera, a Luka Rahmanjinova i Montijev Čardaš. Mogli su ih baš i najaviti, a i predstaviti pijanisticu Miu Miljković i bubnjara Dušana Kranjca. Ali, momci su zakon i bez priče. Gudalima su prašili i prstima u pizzicatu čupali sa žica hitove bendova Guns N Roses, Green Day, U2, Nirvana, Red Hot Chili Peppers, ACDC.

Vatru koju su potpalili na kraju su sami i gasili nježnim Stingom, a autograme su dijelili skoro još toliko vremena koliko su svirali.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.