26 godina od emitiranja prve epizode ”Prijatelja”, ovo su neke od najsmješnijih scena

Tematska melodija serije obećavala je da će “Prijatelji” uvijek “biti tu za vas”, što je uistinu točno jer i 26 godina poslije iznova proživljavamo omiljene scene i epizode kultne serije.

Prije više od dva desetljeća, gledatelji su prvi put vidjeli kako je Rachel Green uletjela u Central Perk kafić nakon što je ostavila svog zaručnika pred oltarom, pokrenuvši sitcom koji će postati jedna od najomiljenijih TV serija na svijetu.

Točnije, 22. rujna 1994. godine, debitirao je televizijski sitcom Prijatelji prateći život šest odraslih prijatelja koji žive u New Yorku. Serija u kojoj je sudjelovala skupina relativno nepoznatih glumaca postala je veliki hit i emitirala se čak deset sezona, a mnogi od nas još uvijek citiraju svoje omiljene retke i scene, prenosi Bonjour.ba.

Danas je idealna prilika da okupite vlastite prijatelje i uživate u najboljim trenucima serije.

Kviz: Koliko dobro poznajete “Prijatelje”

Od Holiday Armadilla do Ugly Naked Guy, Rossovog sendviča, Smelly Cat pjesme… toliko je nevjerojatnih trenutaka za razgovore i smijeh. Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry i David Schwimmer će vas još jednom istinski nasmijati i u sljedećem video klipovima s top smiješnim scenama Prijatelja.

Znate li zašto je Janice zapravo imala tako iritantan glas u Prijateljima?

(www.jabuka.tv)Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.