Znate li zašto je Janice zapravo imala tako iritantan glas u Prijateljima?

Glumica Maggie Wheeler otkrila je zašto je zapravo nastao iritantni glas lika Janice u seriji Prijatelji.

Maggie koja je igrala Janice, Chandlerovu (bivšu) curu s nevjerojatno visokim tonom glasa i smijehom koji je tijekom godina postao jedan od najprepoznatljivijih TV smijehova, inače ne govori tim tonom glasa, no na audiciji se predstavila upravo tako i oduševila autore najpoznatijeg sitcoma svih vremena.

Maggie je prije toga dobila otkaz u seriji These Friends of Mine danas omražene voditeljice Ellen DeGeneres te kaže da je bila slomljena zbog toga.

Zato se na audiciji za Prijatelje odlučila potpuno osloboditi i pokušati nešto novo kako bi ostavila drugačiji dojam od svih – i tako je nastao Janicein glas.

Da sam na audiciju došla bilo koji drugi dan možda bih je odradila drugačije, no tad sam došla još pod dojmom otkaza i osjećala sam se slobodnom. Odlučila sam da to želim tako napraviti i ispalo je u moju korist, ispričala je glumica u intervjuu za news.com.au, prenosi Index.

Nešto ranije o istoj je temi progovorila u emisiji The Morning Show.

Odlučila sam da ću to napraviti čim sam vidjela audicijsku scenu. Unaprijed sam to odlučila. A smijeh sam kreirala jer sam znala da je Matthew Perry veoma smiješan i da će me nasmijavati na setovima. Zato sam računala da je bolje da Janice ima specifičan smijeh jer će me ovaj nasmijavati svaki put kad budemo nešto zajedno radili, rekla je.

Janice se u seriji pojavila 1994. godine te ostala kao epizodna uloga sve do 2004.

A kako Maggie zvuči kad nije Janice možete poslušati u videu (od 0:30).

Kviz: Koliko dobro poznajete “Prijatelje”

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.