25. srpnja bit će otvoren CineStar Mostar, prvi CineStar multipleks u Bosni i Hercegovini

Mostar, grad koji je nekada imao dva kina, a od rata nema ni jedno, napokon će dobiti kino, i to ne bilo kakvo: najbolje u BiH, kino koje po svemu prati svjetske trendove, a gledateljima omogućava uživanje u potpuno novoj dimenziji filma.

U Mostaru projektor iz Guinnessove knjige rekorda

U ultimativnim CineStar extreme dvoranama, kakve su dvorane i u Mostaru, slika se projicira iz najmodernijeg Barco DP2K-32B projektora, koji je zaslužio mjesto u Guinnessovoj knjizi rekorda kao najsvjetliji kinoprojektor na svijetu, na gigantsko platno premazano srebrom koje maksimizira količinu svjetla koje se reflektira natrag u publiku. U CineStar extreme dvorane instaliran je najmoderniji JBL zvučni sustav na svijetu, a poseban raspored sjedala, uz kristalno jasnu sliku, omogućuje gledateljima ne samo da uživaju u filmu, već i da svim svojim osjeti-lima budu dio istoga

“U novotvorenom trgovačkom centru Mepas Mall u Mostaru 25. srpnja (srijeda) bit će otvoren CineStar Mostar, prvi CineStar multipleks u Bosni i Hercegovini”, kazao je za Bljesak.info član Uprave CineStara Damir Milinić.

CineStar Mostar ni po čemu neće biti obično kino – bit će to mjesto različitog zabavnog sadržaja, mjesto koje će napraviti kulturni “bum” i promijeniti kulturnu sliku Hercegovine i šire.

Pet dvorana CineStar Mostar bit će u potpunosti digitalizirano kino s pet dvorana ukupnog kapaciteta 709 sjedala. Čak tri dvorane bit će opremljene RealD 3D tehnologijom, a CineStar će i u Mostaru predstaviti svoju ultimativnu kinodvoranu, CineStar extreme, s platnom veličine 100 metara četvornih.

U CineStaru Mostar prikazivat će se prosječno 150 novih filmskih naslova godišnje, a osim filmova posjetitelji će moći uživati i u alternativnim sadržajima poput live prijenosa koncerata, opera, baleta i sportskih događanja, objedinjenih pod nazivom “Spektakli u CineStaru”.

Cijene ulaznica će biti od 5 do 9 KM, ovisno od termina prikazivanja filma.

Kako je za RDV potvrdio Damir Milinić na dan otvaranja kina od 21 sat, ulaz je slobodan, a uz prigodni cathering i DJ-a ljubitelji ‘sedme’ umjetnosti moći će pogledatiBatmana Vitez tame – Povratak (The Dark Knight Rise)Nedodirljive (Intouchables), te Ledeno Doba 4: Zemlja se trese (Ice Age: Continental Drift) , Madagaskar 3: Najtraženiji u Europi (Madagascar 3: Europe’s Most Wanted) i Čudesni Spider-Man (The Amazing Spider-Man)

Svi posjetitelji multipleksa CineStar Mostar imat će osigurano besplatno parkiralište.

Za potpuni užitak gledanja filmova multipleksi CineStar osiguravaju komforne klimatizirane dvorane s “wall to wall” platnima i apsolutno najboljom svjetskom audio-vizualnom tehnologijom koja uključuje Barco digitalne projektore, Doremi servere i RealD 3D tehnologiju.

Svaki multipleks funkcionira i kao event i konferencijski centar koji povezanošću videolinkovima podržava konferencije za više tisuća ljudi.

2 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.