25. rođendan Prodajnog centra Mališić Međugorje

Cijenjeni kupci, ovog petka i subote, 17.i 18. studenoga, vaš omiljeni prodajni centar Mališić Međugorje slavi 25. rođendan.

Za vas smo pripremili dva dana odličnih akcijskih popusta u svim trgovinama, gastro iznenađenja, nagradno izvlačenje, kao i zabavu za naše najmlađe.

Što Vas očekuje prigodom 25. rođendana PC Mališić Međugorje?

U petak, 17. studenoga od 16:00 do 20:00 sati na platou ispred prodajnog centra Mališić uživajte u besplatnom roštilju, uštipcima ili se zasladite fritulama, te glazbi uživo u Atrij resto&caffeuu od 18:30 sati.

Rođendan nastavljamo u slavljeničkom duhu i u subotu, 18. studenoga od 17:00 sati s izvlačenjem imena sretnih dobitnika u prvom nagradnom ciklusu nagradne igre PC Mališić Međugorje, gdje ćemo dodijeliti prvih 30 nagrada (glavna nagrada u prvom ciklusu 1.000 KM na Mališić card kartici plus 29 ostalih nagrada)

Nakon nagradnog izvlačenja proslavu nastavljamo dječjom zabavom s Lola klaunovima i maskotama Ninja kornjača, Iskra jednorog, Medo i Medvjedica, kao i bojanjem lica i modeliranjem balona, te rođendanskom tortom i muffinima za sve posjetitelje prodajnog centra Mališić.

A rođendanski popusti?

Rođendan ne možemo zamisliti bez rođendanskih popusta koji vas ovog petka i subote očekuju u svim trgovinama, a kao dodatno iznenađenje ovog rođendana su posebno označeni artikli s popustom od čak 25 %!

Posjetite nas ovog petka i subote, 17.i 18. studenoga 2023. i proslavite 25. rođendan s nama!

Facebook
Instagram
www.pc-malisic.ba

*Sponzorirani članak