21-godišnji Mostarac uhićen zbog droge u studenskom apartmanu – Jabuka.tv

21-godišnji Mostarac uhićen zbog droge u studenskom apartmanu

Policijski službenici Federalne uprave policije su u poslijepodnevnim satima u četvrtak 25. ožujka, pod nadzorom Županijskog tužiteljstva HNŽ-a, poduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti lišili slobode jedno lice iz Mostara inicijala M.D. (2001.) koje se sumnjiči za izvršenje kaznenog djela “Nedopuštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga” iz člana 238. stav. 1. Kaznenog Zakona FBiH.

Navedeno lice je lišeno slobode u iznajmljenom apartmanu “Student City” u Mostaru, koji je isti koristio radi pripreme i dalje prodaje opojne droge konzumentima.

U skopu navedenih aktivnosti, a po Naredbi Općinskog suda u Mostaru izvršen je pretres spomenutog apartmana koji je koristi osumnjičeni kao i njegovo putničko motorno vozilo, a kojom prilikom je pronađena i oduzeta određena količina zeljaste materije koja asocira na opojnu drogu “Cannabis Sativa L”, određena količina materije koja asocira na opojnu drogu “Amfetamin”, digitalna vaga i drugi pribor za pripremu, pakiranje i dalju preprodaju opojne droge, te drugi predmeti koji potiču ili se dovode u vezu sa predmetnim kaznenim djelom, a koji će biti korišteni kao dokaz u kaznenom postupku.

Lice lišeno slobode je kriminalistički obrađeno u službenim prostorijama Federalne uprave policije u Mostaru gdje zadržano 24 sata, te je protiv istog podnesen Izvještaj o počinjenom kaznenom djelu Županijskom tužiteljstvu Hercegovačko-neretvanske županije, priopćeno je iz Federalne uprave policije.

(www.jabuka.tv)