20-godišnja Dubrovkinja nova je Miss Universe Hrvatske

Održan je najprestižniji izbor ljepote u Hrvatskoj, Miss Universe Hrvatske.

Za titulu najljepše borilo se 15 finalistica, a krunu Miss Universe Hrvatske ponijela je Ora Antonija Ivanišević, 20-godišnjakinja koja dolazi iz Dubrovnika. Krunu joj je predala prošlogodišnja pobjednica, Mirna Naiia Marić, a Ora se rasplakala nakon proglašenja.

Prva pratilja je Lorena Mustać, koja je ujedno osvojila i titulu Miss simpatičnosti, a koju dodjeljuju same natjecateljice.

Druga pratilja Ozana Franović.

Ora Antonija Ivanišević

Među uzvanicima mogle su se vidjeti i neke bivše nositeljice titula Miss Universe među kojima su Natalija Prica, bliska suradnica Milana Bandića, Ivana Delač, supruga bivšeg nogometaša Gorana Vlaovića, Ivana Mišura i drugi.

(www.jabuka.tv | Foto: Željko Puhovski/Cropix)

3 komentara

  • kako su uvijek ljepše pratilje nego sama Miss, i uvijek je tako…i prošle godine je 1.pratilja bila 100x ljepša nego pobjednica….znam da je sve namještaljka, ali je to toliko očito da postaje jadno

  • Ja bi je oženio što se tiče lipote, a mislim da bi bila prava kućna žena, koja bi i počistila i oprala i skuvala, a ne ko ove naše “gradske” dame koje bulje po vazdan u insta gram i tiktok te pripovidaju kako bi tribalo a mi jadni ljudi moramo radit, pa još i kod kuće slušati kako zvonca

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.