15 tajni koje svaka žena krije od svog partnera

Iskrenost je temelj svake dobre veze, no neke je stvari ipak bolje zadržati za sebe.

Žene su toga uglavnom svjesne pa vješto od svojih partnera skrivaju sitnice koje bi mogle upropastiti vezu. Ovo je 15 tajni koje svaka žena krije od svog partnera:

1. Najbolja frendica zna sve

Gotovo da ne postoji žena koja ne govori svojoj najboljoj prijateljici baš sve detalje iz veze – od aktivnosti u spavaćoj sobi do iznosa na njegovu bankovnom računu. Rijetko što u vezi ostane skriveno od najbolje frendice i to je nešto što se nikada neće promijeniti, pa je to bolje prešutjeti partneru.

2. Točan broj seksualnih partnera

Nijedna se žena neće hvaliti svom dečku ljubavnim uspjesima prije njega. Za razliku od muškaraca, žene uglavnom ublažavaju istinu o broju svojih bivših seksualnih partnera, što u prijevodu znači da je žena koja kaže da je spavala s četiri frajera, vjerojatnije spavala s njih sedam. Dva najčešća razloga zašto žene lažu o broju svojih bivših ljubavnika su: da ne ispadnu promiskuitetne ili zato što i same žele zaboraviti na neke od njih.

3. Dlačice po tijelu

Rijetko koja žena će se svom dečku pohvaliti dlakavim nogama ili pazusima. Dlačice na ženskom tijelu i dalje su tabu, a većina frajera za njih uopće ni ne zna.

4. Neuredna strana

Žene su neuredne jednako koliko i muškarci, samo to malo bolje skrivaju, i to najčešće doslovno – ispod kreveta, u ormaru, pa čak i u make-up torbici.

5. Usporedbe s bivšim

Posve je uobičajeno na početku veze uspoređivati novog partnera s bivšim(a). Novi uglavnom pobjeđuje, a ako nije, znači i da bi uskoro mogao posrtati bivši.

6. Točno vrijeme spremanja

“Spremna sam” u ženskom svijetu obično znači treba mi još 7 minuta, no čak i kada frajer dođe nekoliko minuta kasnije od dogovorenog vremena, bit će onaj koji čeka.

7. Čekanje na poziv

Znate ono kada ste tek upoznale nekoga i jako vam se svidio pa stalno provjeravate telefon da vam slučajno ne bi promakla njegova poruka ili poziv? E, pa, frajeri o tome nemaju pojma i uglavnom se, iz straha da ne ispadnu prenapadni, ne javljaju i po nekoliko dana.

8. “Prljave” misli

Žene razmišljaju o seksu jednako često koliko i muškarci i to je jedn od najbolje čuvanih ženskih tajni.

9. Muškarci su uvijek na testu

Kada su u vezi, žene analiziraju svaki pokret, gestu, rečenicu, izraz lica pa čak i e-mail svojeg partnera, a to testiranje nikad ne prestaje. Osim analize, test uključuje i učestala trik pitanja, poput “Hoćemo li imati trojac?” ili “Tko ti je najljepša kolegica s posla?”, na koje muškarac treba vrlo vješto odgovoriti želi li izbjeći skandal.

10. I žene vole gledati stražnjice

Iako toga nisu svjesni, i muškarci rijetko kad napuštaju prostoriju bez barem jednog ženskog pogleda na njihovoj stražnjici.

11. Ljubomora je ponekad dobra

Svakoj ženi laska kada je njen partner malo ljubomoran na druge frajere koji pokušavaju flertati s njima.

12. Svađe služe za privlačenje pažnje

Žene koje se osjećaju zapostavljeno u vezi, često će pokušati izazvati svađu samo kako bi pridobile pažnju svojeg partnera.

13. I plaćanje računa je test

Muškarca koji dozvoli ženi da na spoju plati račun ili pristane na prijedlog da ga podijele, svaka će žena doživjeti kao škrtca.

14. Fantazije o njegovom najboljem prijatelju

Većina žena to ne radi namjerno, ali gotovo svaka barem jednom fantazira o najboljem prijatelju svojeg dečka, čak i ako ga ne može podnijeti, a taj fenomen je posve neobjašnjiv.

15. Muškarac bi trebao biti glavni u krevetu

I najuspješnije žene vole da muškarci u krevetu vode glavnu riječ, piše Index.hr.

(www.jabuka.tv) 

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.