10 stvari koje biste trebali imati prije 30e

U ove komade biste trebali investirati

U dobar baloner ili komplet finog rublja. Klasični crni blejzer koji ćete moći nositi na posao i kvalitetan novčanik. S brojem svjećica na vašoj rođendanskog torti, mijenja se i vaš stil, raste. Tako, do određenih dobnih skupina biste si trebali priuštiti određene luksuze. Neki od njih će vam pomoći da vaš stil bude potpun, a neki da se osjećate odlično u vlastitoj koži.

10 komada koje biste trebali imati prije tridesete, donosimo u nastavku.

#1

Klasični baloner. Jer baloner je komad koji toliko godina čini osnovu svake garderobe. Praktičan i nepropustan komad koji izgleda tako chic, posebice sa svim tim trendy preradama na sebi. Vaša investicija će vam biti vjerna godinama, a vi se nećete morati brinuti uz što ćete nositi odijelo, boyfriend traperice ili kožnu suknju u jesenskim danima.

#2 

Sigurni smo da iza sebe već imate poduži popis zanimljivih destinacija na kojima ste bili. A sada kada ste odrasla žena, vrijeme je da si kupite prtljagu kakva pristaje jednoj takvoj ženi. Par kofera zajedno s torbom za kozmetiku učinit će svako vaše putovanje lakšim, više chic, a i napokon ćete imati gdje staviti onaj dodatni par cipela.

#3 

Nikada, ali nikada nemojte baciti onu majicu koju ste si kupili na rock koncertu, nosili tijekom sveučilišnih dana ili kada ste bili dio nekog studentskog partnera. Osim što ima veliku sentimentalnu vrijednost, u njoj ćete se odlično osjećati i sa 40!

#4 

Poklonite si nešto!
Vrijeme je da investirate u modni dodatak ili komad koji ste oduvijek željeli. Kvalitetna torba u vašoj najdražoj nijansi ili ona mala crna haljina koju ste uvijek s nostalgijom gledali kroz izlog dućana – na vama je da odaberete!

#5 

U svoju kutijicu s nakitom biste trebali dodati nešto što će biti izraz vašeg osobnog stila, ali i imati određeno simboličko značenje. Kupite si ogrlicu sa imenom, nisku bisera ili na privjesak koji ste dobili od mame ucrtajte zanimljiv monogram.

#6 

U svoju garderobu biste svakako trebali dodati i klasični crni blejzer, na koji ćete moći računati tijekom poslovnih sastanaka, razgovara za posao ili još jednog početka novog radnog tjedna. A isti taj blejzer bit će vam odličan saveznik i van posla…

#7 

Dijamantne naušnice. Mnogi modni urednici smatraju da su tridesete odlično vrijeme da u svoju kutijicu s nakitom dodate malo sjaja. Doslovno!

#8 

Bez obzira jeste li slobodni, u vezi ili udati, u svojoj ladici sa rubljem morate imati par rublja koji će u vama instatno probudi sexy stranu. Par koji će vam pomoći da se osjećate ugodno u svojoj koži, čak i ako će biti sakriven ispod toplog džempera i pencil suknje.

#9 

Kako biste svoje osobne stvari, novac, kreditne kartice i papire s podacima o posjetu frizeru, zubaru ili kozmetičarki imali uredno složene, investirajte u kvalitetan novčanik – elegantan novčanik koji će moći odoljeti svim onim transportima iz torbe u torbu i ostalim nedaćama kojim običan novčanik ne može odoljeti. Nećete zažaliti!

#10 

Vrijeme je da nađete svoj idealan ruž! Crveni, boja vina, narančasta – na vama je da odaberete!
Nakon što ga jednog dana pronađete, bit će poput vašeg romantičnog partnera – savršena nadopuna vas samih, dopuna koja ističe ono najbolje na vama.

D.P. 
Foto: who wear what.com
www.modamo.info1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.