10 najgorih ženskih odjevnih predmeta

Mislili ste da samo muškarci griješe i imaju loše modne odabire? Streč haljine, uggsice na temperaturi iznad 30 stupnjeva, pretjerani dekolte, tange u kombinaciji s preniskim trapericama također se mogu naći u konkurenciji najgorih odjevnih predmeta i kombinacija. 

Streč haljine

Premda su se osamdesete na veliko vratile u modu, treba biti oprezan s odabirom. Šišmiš rukavi, mrkva hlače, kričave boje, pa tako i streč haljine, ponovno se mogu vidjeti na ulicama. No ovo posljednje ipak bismo radije s nostalgijom gledali na snimkama nastupa Tajči, nego nosili. Nije ona bila prva koja je popularizirala turbo uske streč haljine u bojama koje bodu oči, ali svakako je bila najomiljenija. Još ako ih namjeravate kombinirati s natapiranim šiškama i kričavim sjenilom, imamo samo jedan savjet – nemojte!

Čizme ljeti

Ne postoji nešto što se zove ljetne čizme. Točka. Pridjev ljetni uz čizme priznajemo jedino ako ta obuća ima neku ventilaciju ili klimu ugrađenu. No, krenimo redom. Prvo treba spomenuti tinejdžerice koje svoje modne, glazbene i ine stavove izražavaju noseći martensice ljeti. Drugi modni grijeh pojavio se s pojavom uggsica – neke žene naprosto ne shvaćaju da umjetno krzno kojem su iznutra obložene služi grijanju noge zimi. Ako ste već maznule noge Teletubbiesima, nosite ih zimi. I na kraju, sve ostale kožne čizme, pogotovo ako se nose na bosu nogu, ne mogu na 30+ stupnjeva biti ugodne ni svemircima. Točka.

Dekolte do pupka

Kao što smiješno izgledaju muškarci koji nose dekoltee da bi pokazali neodoljiva prsa, malo manje smiješno izgledaju žene koje pretjeraju s dekolteom. Grudi su uvijek u prvom planu, bez obzira na to jesu li velike ili male; ne može se to izbjeći. No pretjeranim potenciranjem nekad se dobiva sasvim suprotan efekt – zove se stvar neukusa. I najzgodnija žena s najskladnijim tijelom i najljepšim grudima na svijetu u dekolteu do pupka može izgledati loše. Pogotovo ako su haljina ili majica pritom svjetleće, kričave ili streč…

Sandale na najlonke

Ako ste mislili da su samo muškarci ti koji su u stanju obući sandale na čarape, prevarili ste se. Neke žene misle da su najlon čarape boje kože nevidljive pa će ih bez problema kombinirati sa sandalama, otvorenim prstima, petama i slično… No nadamo se da činjenica da se ova odjevna kombinacija našla na popisu najgorih dovoljno govori o tome da su u krivu. Najlon čarape nisu nevidljive.

Majice do pupka

Kratke majice, odnosno topovi, moraju se pažljivo birati. Naime, sam po sebi taj odjevni predmet i nije toliko loš, a i u sportskoj varijanti može biti jako koristan za vježbanje, trčanje i slično. Ipak, nesreća je u tome što ih ne nose samo žene u top formi koje su uzgojile pločice umjesto trbuha. Čak smo sigurni da će ih statistički prije odabrati žene koje umjesto trbuha imaju šlaufiće. Ili šlaufe.

(Tportal.hr)
1 komentar

  • e definitivno vrijedi ovo za “ljetne” čizme.Mrzim kad vidim žensku u kasno proljeće ili ljeti kako fura čizme pa i tenisice na haljinu. Jedino što mi odmah padne na pamet jest kako su joj noge uznojne i smrdljive.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.