Dečki, ovo su najpoželjnije frizure ovog ljeta!

frizure cover

Takozvane undercut frizure, u kojima je kosa sa strana jako kratka a na vrhu dulja ili čak duga su popularne već nekoliko godina i kod muških i kod ženskih frizura. Kod ženskih frizura ovaj trend ipak nije postao mainstream, ali zato su ga mlađi muškarci objeručke prihvatili.

Undercut dolazi u puno različitih verzija, a najviše se ipak nosi onaj “umjereni” u kojem razlika u duljini između kraćeg i duljeg dijela kose i nije prevelika. S druge pak strane, neki muškarci onaj dulji dio puste toliko da vežu kosu na zatiljku (tzv. top knot). Od frizura koje vladaju ovog ljeta, mi smo odabrali one koje se nama najviše sviđaju, a vi možda poželite upravo neku od njih pokazati svom frizeru kad idući put budete išli na šišanje. (ili natuknuti svom muškarcu da je vrijeme za promjenu stila i da je “jež frizura” izašla iz mode prije petnaest godina)

Mlađi dečki vole neuredne, raščupane verzije koje traže puno gela za učvršćivanje:

kosa 3

kosa 12

Za one malo starije ili one koji žele djelovati pomalo ekscentrično, tu je pompadour u nekoliko različitih verzija:

kosa 9 kosa 1 kosa 5

Nešto “mekša” i umjerenija verzija je kosa počešljana prema natrag, sa manje volumena:

kosa 2

Za dečke sa valovitom ili kovrčavom kosom:

kosa 13

Spomenuti top knot (s ovim budite oprezni!):

top knot

I naš favorit za kraj:

kosa 11

(jabuka.tv)

5 komentara

  • Ananas frizure. Na prov slici ananas na vjetrometini, pa ananas posli vjetrometine, pa ananas na plantaži pa ananas zasut umitanjakom, pa ananas napadnut gusinom. Ovo su lanjske frizure. Ovosezonska se zove smilje.

    • moćne frizure! svaka usporedba s ananasom dolazi vjerojatno ili od muške osobe kojoj je kosa opala ili pak od ženske osobe čijem je mužu/dečku kosa opala

      • Slažem se s đontrom! Mislim da je dotičnom anonimcu samo sjaj ćele na vrh glave, a j. ga za ove frizure moraš imati baš ono, kosu na vrh glave 🙂

Komentiraj: