ŽZH proglasila 25. studenoga neradnim danom

Petak, 25. studenoga, neradni je dan u Županiji Zapadnohercegovačkoj, odlučeno je na 140. sjednici Vlade ŽZH održanoj u utorak u Širokom Brijegu.

Baš kao i prošle godine, u priopćenju nije navedeno je li taj dan neradni zbog Dana državnosti BiH ili zbog blagdana svete Kate, s obzirom da se ranijih godina navodio upravo ovaj katolički blagdan.

Također, Vlada je na ovoj sjednici donijela Odluku o davanju suglasnosti na Pravilnik o unutarnjem ustrojstvu Uprave za inspekcijske poslove Županije Zapadnohercegovačke, zbog potrebe usklađivanja Pravilnika sa Uredbom o načelima za utvrđivanje unutarnjeg ustrojstva županijskih tijela uprave i županijskih upravnih organizacija, gradskih i općinskih tijela uprave i upravnih organizacija.

Usvojena je odluka o davanju suglasnosti za sporazumni raskid Ugovora o zakupu šumskog zemljišta u državnom vlasništvu za postavljanje kontejnera za agregat za napajanje bazne stanice mobilne telefonije na dijelu k. č. broj 593 k. o. Bešlići, Posušje.

Odluku o davanju suglasnosti na Odluku o usuglašavanju pravnog statusa Odluke o utemeljenju Gimnazije fra Dominika Mandića Široki Brijeg.

(www.jabuka.tv)

21 komentar

  • Tko im smije napisati kaznu? Ne bi da se pita ista ovih bezveznjaka u Zupaniji… I tocno u tome i je problem, to su potpuno nebitni likovi koji ne misle apsolutno ni na sto osim samog sebe, i zato se moze desiti da sve gazde i gazdici rade na sluzbeno neradni dan, kao da je to nista posebno.

  • Koja kazna, od toga ništa nema pa zato predlazem nasim skupstinarima da donose po dva Zakona, jedan Zakon koji se odnosi na zaposlene u zupaniji, opcini i slicno i drugi zakon koji se odnosi na zaposlene u privatnom sektoru.
   Molim skupstinare da shvate ovo krajnje ozbiljno jer je to utemeljeno u stvarnosti i potpuno realno.
   Sve druge price o istim pravima su utopisticke i ljude koji rade u privatnom sektoru frustriraju i izluđuju. Ovako cemo znati na cemu smo i necemo se nervirati

 • Onda inspekcija na teren i sve firme koje rade kaznit.Mislim da su tu vecina privatnici,jer ove drzavne nerade.Da vas vidimo,nemoze to tako vise.Ako je praznik nek je svima praznik.

 • Tako je sve privatnike kazniti !to je dan nezavisnosti od republike od koje oni muzu sve ko zivotinje a nedaju pomocnu placu vecina njih po preporuci vlade…presal..sjemenarna i ostali jazavci…..

 • Licemjerstvo je izvlačiti se na svetu Katu. Budite muškarci i recite slavimo 25 studeni jer je to državni praznik države u kojoj živimo i koju priznajemo sviđalo se to nama ili ne.

 • Inspekcije moraju aktivinije raditi na terenu ZZH ovdje je zesca Anarhija,uvjek je bio drzavni praznik zastave na koplja i privatnici taj dan odmaraju,dokle ce ovaj mobing,tlacenje ,sikaniranje od strane feudalaca,treba li njima jedna ozbiljna opomena kao nedavno u Drinovcima pa nek se onda kurce,nisu nasa djeca robovi dosta ih vise.

 • Ako nekome treba doktor i prošli put je hitna radila ideš na hitnu pa akosi loše u Mostar na cum dije problem samo zloba sipa iz pojedinaca

 • HDZ zupanija konacno prizna Bih 25.studeni…
  Nasi bijednici iz Vlade bi se okrenuli da sutra Ozna uskrsne,preko noci bi nas prodali za saku kikirikija…

 • za 22.22
  Ti si teška budaletina i pakaš a možda i radiš tamo.Pa j… te CUM nije se moglo pristupit dolje zato što ste vi proglasili 5 neradnih dana u komadu.Dica lome noge, ruke ,infarkti ,bolesti,prometne itd. i sve na CUM.Mostar je za tebe i takve Amerika a sada ti pluj koga hoćeš.Bolesnik si teški ako ne shvaćaš u čemu je problem.

 • Nasa zupanija slavi 9.Januar isto, tako ne ne bude diskriminacije mi slavimo sve
  18.Studeni dan tzv HZHB
  25. Novembar dan tzv FBiH
  29.Novembar dan naše Yu
  9.Januar dan naše RS našeg dragog vodje milorada

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.