ŽZH: Produljen rok za kupovinu “markica”

Zbog iznimno velikoga interesa te značajnoga broja zahtjeva osiguranih osoba, kao i tehničkih poteškoća u primjeni novoga informatičkoga sustava, Zavod za zdravstveno osiguranje Županije Zapadnohercegovačke produljio je rok za distribuciju premija zdravstvenoga osiguranja, odnosno markica, za 2018. godinu, i to do 16. travnja 2018. godine.

Odluku o produljenju roka za uplatu premije osiguranja za 2018. godinu donijelo je Upravno vijeće Zavoda za zdravstveno osiguranje ŽZH, čime je omogućeno osiguranim osobama, koje iz različitih razloga ranije nisu uspjele nabaviti premiju za 2018. godinu, da tijekom sljedećih 10 dana ostvare to pravo.

Uplata premije osiguranja za 2018. godinu vrši se isključivo kod ovlaštenih ustanova za obavljanje platnoga prometa (banka, pošta) na broj depozitnoga računa Zavoda 3060030000648268 te putem internet i mobilnoga bankarstva.

Markice će se u navedenom razdoblju distribuirati isključivo u Područnim uredima Zavoda za zdravstveno osiguranje ŽZH, prema mjestu prebivališta osiguranih osoba, prenosi portal Grude-online.info.

Nakon 16. travnja 2018. godine, markice će moći nabaviti samo prvoprijavljeni na zdravstveno osiguranje.

(www.jabuka.tv)8 komentara

  • Jos malo pa ce nove, a vi bi ljepili stare. Ja ove godine nisam ni lijepio, lani sam isa dokturu ove godine necu ici pa nisam ni lijepio.

  • Zašto se markice uopće trebaju kupovati kada se plaća zdravsteno osiguranje ili što odmah ne uzmu na početku godine svakom osiguraniku kad se plaća osjiguranje komu se plaća ovih 20 KM vanredno legalno nije sigurno ,

  • Kada će te biti transparentni pa napisati koliko ste novaca skupili od iscrpljena i prevarena naroda i gdje taj novac završi iu šta se uloži.Dok to ne vidimo smatramo vas prevarantim.Hoće narod čist račun!!!

  • Jeli normalno da 4 člana obitelji kroz redovne doprinose mjesečno uplati 600 KM za zdravstvo pa još moramo plaćati i neku izmišljenu markicu, čisti reket svog naroda

  • pa mi smo velike hrvatine opleti po narodu da bježi odavde to su naši domoljubi što nisu nešto napravili da pomognu ovom napaćenom narodu ima ih dosta da im samo noge vire iz kontejnera

  • pljačke ne prestaju s jedne strane markice s druge inspekcije pa ljudi to je nevjerovatno da nemožeš da POŠTENO ŽIVIŠ OD SVOG RADA oni ljude preko sustava tjeraju u kriminal

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.