ŽZH: Požari u Širokom Brijegu, Ljubuškom i Grudama

Tri požara gorjela su u utorak u Županiji Zapadnohercegovačkoj, od čega jedan u Širokom Brijegu, jedan u Grudama, jedan u Ljubuškom.

Jučer u periodu od 17:00 do 20:00 sati, 5 vatrogasca s 2 vozila iz Širokog Brijega su gasili požar u mjestu Buhovo (Široki Brijeg). Gorila je šuma i nisko raslinje. Opožarena je površina oko 5000 metara četvornih (5 duluma).

U Ljubuškom jučer u vremenu od 18:00 do 18:30 sati, ljubuški vatrogasci gasili su požar u mjestu Predgrađe na lokalitetu Ćukovi. Gorila je trava i nisko raslinje. Opožarena je površina oko 1.000 metara četvornih.

Jučer u vremenu 17:00 do 19:00 sati, grudski vatrogasci (2 vatrogasca i 1 vozilo) su gasili požar u mjestu Dragićina (Grude). Gorila je trava i nisko raslinje. Opožarena je površina 5.000 metara četvornih.

(www.jabuka.tv)


2 komentara

  • Jesu li se oćitovali mladež hdz, raguž iz hrs, naš gss, mame šb, brico damac, rvacki zvonari, trećari i pčelari meda od kadulje…
    Pljizzz heljp , ne mogu više , ubiše me oćitovanja. Lako je mpstarcima, obi imaju skakaće i igraće tavle, a mi sve ovooooo

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.