ŽZH: Održana edukacija “Organizacija nastave u virtualnom okruženju – sustav Školarac”

Nakon održanih online edukacija za škole u Hercegbosanskoj županiji, Županiji Središnja Bosna i Zeničko-dobojskoj županiji koje rade po nastavnom planu i programu na hrvatskom jeziku, Centar za informacijske tehnologije Sveučilišta u Mostaru (SUMIT) u četvrtakje održao edukaciju “Organizacija nastave u virtualnom okruženju – sustav Školarac” za nastavnike u Županiji Zapadnohercegovačkoj.

Edukaciju su otvorili Ana Kordić savjetnica ministrice obrazovanja, znanosti, kulture i športa ŽZH te Stipan Zovko, županijski koordinator i predstavnik Vlade ŽZH koji je istaknuo da očekuje vrlo brzo potpisivanje Sporazuma o uspostavi suradnje u digitalizaciji odgojno obrazovnog programa sa Sveučilištem u Mostaru.

Online edukaciji je nazočilo 493 nastavnika iz dvadeset pet škola koji su učili o organizaciji nastave, otvaranju i pohađanju e-kolegija, prezentaciji sadržaja te ostalih mogućnosti koje nudi školarac.

Edukacija se nastavlja sutra u 12 sati kada su na redu nastavnici iz Hercegovačko-neretvanske županije, a prijave za edukacije su moguće na poveznici OVDJE.

Sumit nudi razne usluge školama koje možete pogledati na poveznici OVDJE.

(www.jabuka.tv)8 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.