ŽZH: Ljubušak koji je napadao osobe bliske djevojci koja mu se sviđala porekao krivnju

Optuženi T. B. (34) u četvrtak 7. prosinca 2017. godine pred Općinskim sudom u Ljubuškom negirao je krivnju u pogledu ugrožavanja sigurnosti više osoba ozbiljnom prijetnjom da će napasti na život i tijelo tih osoba.

S obzirom na to da je optuženi negirao krivnju, predmet će se proslijediti drugom sucu Općinskoga suda u Ljubuškom radi zakazivanja glavne rasprave.

>> Pročitajte i: ŽZH: 34-godišnjak napadao osobe bliske djevojci koja mu se sviđala i završio na sudu

“Predmet glavne rasprave bit će događaj zbog kojega je Županijsko tužiteljstvo ŽZH podiglo optužnicu, optuživši T. B. zbog ugrožavanja sigurnosti više osoba. Optuženi se tereti da je u mjesecu travnju 2016. godine svakodnevno dolazio u jedan kafić u Ljubuškom i pokušavao ostvariti neki kontakt sa oštećenom G. A.”, izjavio je za portal Jabuka.tv Josip Aničić, viši stručni suradnik i službenik za odnose s javnošću Županijskoga tužiteljstva ŽZH.

“Budući da nije ostvario željeni kontakt sa oštećenom, počeo je s prijetnjama, pa je tako jednom prilikom pozvao oštećenu na mobitel i tražio da izađe iz kuće, prijeteći da će ući u kuću i da će joj polomiti oca i brata, misleći da joj oni brane da se viđa s njim. Tom prilikom oštećena je iz straha izašla iz kuće i otišla s optuženim na piće. Nakon toga optuženi je nastavio prijetiti G. A., njezinom bratu M. A. i njezinom momku, kojega je čak i nekoliko puta udarao kada bi isti tražio svoju djevojku po kafićima gdje bi je odveo optuženi”, zaključio je Josip Aničić za portal Jabuka.tv.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.