ŽZH: Četiri osobe hospitalizirane nakon nesreća u Grudama i Širokom Brijegu

U utorak u 07.20 sati, dogodila se prometna nezgoda Grudama u mjestu Tihaljina.

U ovoj prometnoj nesreći  dvije osobe su zadobile tjelesne ozljede i hospitalizirane su u SKB Mostar. Pričinjena je veća materijalna šteta.

Kako navodi Civilna zaštita ŽZH, uzrok prometne nesreće je samoslijetanje vozila.

Isti dan u 12.55 sati, dogodila se prometna nesreća u Širokom Brijegu u Ulici pobijenih franjevaca, a dvije osobe zadobile su tjelesne ozljede i hospitalizirane su u SKB Mostar.

Pričinjena je većamaterijalna šteta.

U nesreći su sudjelovala tri vozila.

Dvije osobe ozlijeđene u težem sudaru triju automobila u Širokom Brijegu

Od ostalih intervencija navode požar u Ljubuškom u vremenu od 10.20 do 10.45 sati,  gdje su ljubuški vatrogasci ( 3 vatrogasca i 2 vozilo ) izašli na intervenciju gašenja požara u mjestu Teskera. Gorjela je deponija smeća i drvnog otpada. Mještani su pomogli pri gašenju požara.

Isti dan, u vremenu od 11.20 do 12.10 sati, ljubuški vatrogasci ( 5 vatrogasca i 2 vozilo ) su izašli na intervenciju gašenja požara u mjestu Lisice na lokalitetu Vučji Grm (Ljubuški ) . Gorjela je trava i nisko raslinje. Opožarena je površina oko 7.000 m².

Kako dalje navodi Civilna zaštita ŽZH, u vremenu od 15.20 do 17.30 sati, grudski vatrogasci ( 2 vatrogasca i 1 vozilo ) su izašli na intervenciju gašenja požara u blizini SOKO-la ( Grude ) . Gorjela je suhatrava i nisko raslinje. Opožarena površina je 10.000 m².

Također, u vremenu od 21.55 do 23.00 sati, posuški vatrogasci ( 3 vatrogasca i 1 vozilo) su izašli na intervenciju gašenja požara u mjestu Rastovača u blizini auto otpadaInđilović. Gorjela je suha trava-strnište. Opožarena je površina oko 1.000m².

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.