Zvijezde serijala “Teorija velikog praska” prevode popis najplaćenijih glumaca

Otkriveno je tko su najplaćeniji glumci američkih televizijskih serijala, a na vrhu popisa su zvijezde sitcoma “Teorija velikog praska”.
Istraživanje je proveo internetski portal Variety, proveli su anketu među istaknutim figurama industrije (glumcima, menadžerima, agentima, producentima…) i na temelju niza dobivenih podataka napravili procjenu o zaradama najplaćenijih glumaca s malih ekrana.

Jim Parsons, Kaley Cuoco i Johnny Galecki, glumci iz seijala “Teorija velikog praska” svaki zarade oko milijun dolara po epizodi, a na drugom su mjestu zvijezde “Gilmoreica” Lauren Graham i Alexis Beidel koje po epizodi zarade oko 750 tisuća dolara. Inače, revival sjajnog serijala o odnosu majke i kćeri dolazi na Netflix u studenom s četiri epizode od kojih je svaka posvećena jednom godišnjem dobu.

Serijal “Teorija velikog praska” trenutačno je u svojoj desetoj sezoni, a jedna epizoda ovog sitcoma o geekovima stoji oko 9 milijuna dolara, a pola tog novca odlazi na glumačke plaće.

Kada su u pitanju pojedinačne zarade, među najplaćenijima su Mark Harmon (“Navy Cis”) s 525 tisuća dolara po epizodi i Kevin Spacey (“Kuća od karata”) s 500 tisuća dolara po epizodi.

Cijeli popis možete vidjeti ovdje.

(www.jabuka.tv)


1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.