Zvijezda Tiger Kinga tuži Netflix

Carole Baskin, američka aktivistica za prava životinja, tužila je Netflix jer je koristio njezine snimke u traileru za film Tiger King 2.

Sa suprugom Howardom Baskinom, koji se uz nju pojavljuje u traileru, Carole je pokrenula pravni postupak u Floridi. Par tvrdi da je potpisao samo formulare za objavljivanje prve serije, piše The Guardian

Strani mediji pišu da se u tužbi navodi kako se pojavljivanjem Baskina u promotivnim najavama za Tiger King 2 krše pravila o pojavljivanju. Carole se u tužbi osvrnula i na prvu seriju. Tvrdi da su u Tiger Kingu ona i suprug nepravedno optuženi za zlostavljanje životinja.

Carole i Howard traže da Royal Goode Productions i Netflix izbace sve njihove snimke iz Tiger Kinga 2, koji bi se trebao početi prikazivati 17. studenoga.

Podsjećamo, Carole Baskin proslavila se u prvoj sezoni Netflixove serije, u kojoj je prikazano njezino rivalstvo s Joeom Exoticom.

Inače, prošle godine federalni sudac je Carole dodijelio kontrolu nad zoološkim vrtom koji je pripadao Joeu Exoticu, koji je osuđen na 22 godine zatvora zbog zlostavljanja životinja i pokušaja ubojstva Carole.

Vraća se Tiger King: Bit će kaosa i ludila

(www.jabuka.tv)Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.