Zvijezda Formule 1 obrušila se na organizaciju: Idući put neka paze što rade

Način na koji se Formula 1 na svojim društvenim mrežama odnosi prema nesrećama vozača naljutio je Daniela Ricciarda. McLarenov vozač kritizirao je ljude koji vode društvene mreže poznate organizacije.

Prošle godine je Formula 1 na svojim kanalima objavila nekakav video deset najboljih trenutaka godine, a osam od deset događaja bile su nesreće. Pomislio sam: ‘Kakvi ste vi j***ni idioti”, rekao je vozač McLarena, čije riječi prenosi njemački Sport1, pa dodao:

Možda će nekom 12-godišnjaku takav sadržaj biti simpatičan i to je u redu jer djeca ne znaju bolje, ali mi nismo djeca. Idući put neka paze što rade.

Ricciardo je još prošle godine oštro kritizirao višestruko ponavljanje snimke teške nesreće Haasova vozača, Francuza Romaina Grosjeana i rekao da je zgrožen hollywoodskim tretmanom nesreće dok su se ostali vozači pripremali za ponovni start.

Grosjean je u prvom krugu nakon kontakta s drugim bolidom probio metalnu ogradu, pri čemu se njegovo vozilo prepolovilo i zapalilo, a Francuz je uspio napustiti plamteći dio bolida i čudesno proći bez težih ozljeda.

Zgrožen sam i razočaran Formulom 1 i načinom na koji su odlučili pokazati tu nesreću, gdje su neprestano prikazivali zapaljeni i prepolovljeni automobil, izjavio je Ricciardo.

Ni to im nije bilo dovoljno, nego su onda pokazali i kako je to zabilježila kamera na njegovom bolidu. Zašto je bilo potrebno da to vidimo? Mi smo se za sat vremena trebali ponovno natjecati. Njegova obitelj je morala ponovno kroz sve prolaziti gledajući to. Sve naše obitelji su to gledale… To je doista nepošteno. To nije zabavni program, dodao je Australac.

Ricciardo uputio oštre kritike: Zgrožen sam i razočaran Formulom 1

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.