Zrinjski razočaran odlukom NS BiH

Nakon što Povjerenstvo za natjecanje Nogometnog saveza BiH nije promijenilo odluku o poništenju zabrane gostujućih navijača u mostarskom derbiju, oglasio se i Zrinjski.

Priopćenje prenosimo u cijelosti:

HŠK Zrinjski Mostar s razočaranjem je primio vijest kako Povjerenstvo za natjecanje Nogometnog saveza BiH neće promijeniti odluku prema kojoj će se utakmica FK Velež – HŠK Zrinjski odigrati bez prisustva gostujućih navijača.

HŠK Zrinjski Mostar još jednom želi ponoviti jasno neslaganje s takvom odlukom, kako iz razloga jer je u suprotnosti s Pravilnicima NS-a BiH, tako i zbog činjenice što narušava ravnopravnost natjecanja, ali i nerazumijevanje zbog činjenice da se Povjerenstvo za natjecanje u donošenju odluke vodila zahtjevom FK Velež od 13. siječnja 2023. godine i zapisnikom Policijske uprave Mostar od 23. siječnja 2023. godine, iz čega je jasno da je bilo više nego dovoljno vremena da se zadovolje svi sigurnosni uvjeti za organizaciju utakmice.

HŠK Zrinjski Mostar također želi još jednom podsjetiti da je u prvom dijelu sezone prvo prihvatio zamijeniti domaćinstvo utakmice 6. kola FK Velež – HŠK Zrinjski, a zatim pristao i na prolongiranje utakmice 17. kola za proljetni dio sezone, iskreno vjerujući da će se navedena utakmica organizirati sukladno Pravilnicima NS-a BiH, odnosno u nogometnom ambijentu u kojem će oba kluba imati podršku svojih navijača.

HŠK Zrinjski Mostar na kraju želi naglasiti kako iskreno žali što momčad u utakmici u srijedu neće imati podršku s tribina istovremeno izražavajući jasan stav kako će nam sigurnost i dostojanstvo naših navijača uvijek biti na prvom mjestu, stoji u priopćenju ”Plemića”.

Podsjećamo, ranije tijekom utorka oglasila se i Veležova navijačka skupina Red Army koja je najavila da će u znak solidarnosti bojkotirati utakmicu.

Red Army bojkotirat će derbi Veleža i Zrinjskog

(www.jabuka.tv)

7 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.