Zrinjski razočaran i ogorčen suđenjem te TV prijenosom u Banjoj Luci

Hrvatski športski klub Zrinjski iz Mostara oglasio se u srijedu priopćenjem za javnost u kojem su iskazali nezadovoljstvo suđenjem te televizijskim prijenos utakmice 30. kola koju su igrali u Banjoj Luci protiv Borca (2:1).

Priopćenje prenosimo u cijelosti:

HŠK Zrinjski odavno je zauzeo stav kako uzroke poraza i nezadovoljavajućih rezultata uvijek moramo tražiti u vlastitim redovima, a iako se takvog stava neupitno držimo i nakon utakmice 30. kola Premijer lige FK Borac – HŠK Zrinjski (2:1), naš klub svejedno želi izraziti veliku razočaranost nakon navedene utakmice.

Iz tog razloga HŠK Zrinjski niti u ovom reagiranju ne želi uzroke poraza tražiti u nekim drugim stvarima, poput suđenja što je nažalost u posljednje vrijeme postalo pravilo – analizu istog ostavljamo sudu javnosti i odgovornima u Nogometnom savezu BiH, ali ipak osjećamo obvezu naglasiti nezadovoljstvo i ogorčenost nakon utakmice u Banjoj Luci.

Komentar trenera Zrinjskog nakon utakmice sve govori

HŠK Zrinjski, šesterostruki prvak BiH i jedan od samo četiri kluba koji je nastupio u svakoj sezoni Premijer lige, svojim dostojanstvenim ponašanjem uvijek će davati doprinos napretku našeg klupskog nogometa, zbog čega zapravo i osjećamo najveću razočaranost, jer nas utakmice poput jučerašnje u Banjoj Luci zapravo vraćaju u vrijeme za koje smo mislili da je iza nas, a nikako ne doprinose napretku kojem težimo.

Za taj napredak Premijer lige vrlo važnu ulogu imaju i TV prijenosi, a nakon utakmice u Banjoj Luci moramo izraziti razočaranost i neprofesionalnom realizacijom izravnog TV prijenosa u produkciji Arena Sport TV, zbog čega ćemo od nositelja TV prava zatražiti službeno očitovanje o realizaciji prijenosa utakmice FK Borac – HŠK Zrinjski, jer jednostavno ne želimo vjerovati da je u pitanju bila svjesna neprofesionalnost, stoji u priopćenju.

HŠK Zrinjski odavno je zauzeo stav kako uzroke poraza i nezadovoljavajućih rezultata uvijek moramo tražiti u vlastitim…

Objavljuje HŠK Zrinjski MostarSrijeda, 12. svibnja 2021.

Borac sve bliže tituli, Vranješ srušio Zrinjski

(www.jabuka.tv)


10 komentara

  • Haha, sto se zadnjih godina niste zalili, prekinuli ste lani prvenstvo vi, Sarajevo i Borac, tad ste bili braca kad vam je odgovaralo. Ta nije utjecaj Beusa u savezu oslabio ?

  • Kakva liga, kakva drzava, prvo Zrinjski “drma” savezom 3-4 godi e, pa dodje Sarajevo i sad je red na Borac, doce opet na vas red, ne kmecite ….

  • Suci su vas podigli,svi li koji pratimo godinama ovu ligu to znamo,samo se sjetim onog majmuna jakupovica kad vas izvede u Europu,ili onog gradskog ljepotana koji vam svira penal koji ni na sto ne slici,a sad se zalite

  • Samo nemojte VI “katolici” o sudjenju.. zna se tko vam je zadužen za to, tko donosi kes, Itd… ( poznati ste u sudačkim krugovima kako dobro dajete, a sto se i vidi) .sve ispod stola plaćate, pa i nemate neki porez (vi, vaši prijatelji iz Vrapcica, Tuzla…)

  • Za Real ,umišljenost je teška deformacija pa 6-7 godina vi dominirati u savezu ,suci vaši politika isto ,a vama je najveći neprijatelj Široki Brijeg ,mržnja je opaka ,sve se plaća,samo ovo sa Borcem nebće dobro završiti za Široki jer Vice i Beus su braća kao mile i draganče ,Bandić i Jelić su vaši favoriti ,e moj goja i maka kako proći kroz grude i široki

  • Vi se pravite manekeni glumite bogove. Sa srcem se brani svoj dres i klub ali vi perete novce i novac vam je prioritet. Čestitke i Velezu i Borcu jer njihovi igrači igraju srcem. Vi ste svi do jedan bjeda u duši.!!! Mars jazavci

  • lovac na lopove.u.10 06.znamo svi kakoje zrinski osvajo prvenstva.toje pocelo kadje covan preuzo.zrinski alminiski imoje novac tuse davalo sakom i kapom.pricase daje covic izvuko trideset milijuna maraka.placo igrace trenere sudije.kadse ugasijo alminiski sliskovic pobjego.iz zrinskog vidijo nema novaca.sadse zrinski financira preko stranke.hadeze.pricase zrinski postoje zelenas.od firmi traze novac.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.