Zrinjski otputovao na pripreme u Medulin, Slišković otpisao šest igrača

Nogometaši HŠK Zrinjski odradili su prvi dio priprema odradili su u Međugorju i Makarskoj, dok će završnu fazu “brušenja” forme odradati u istarskom gradiću Medulinu, za koji su otputovali u četvrtak.

Plemići su doživjeli nekoliko promjena u igračkom kadru, a sigurno da će im najviše nedostajati Nemanja Bilbija koji je otišao u Južnu Koreju, odnosno Ognjen Todorović koji je otišao u Tursku.

Slišković je u srijedu objavio popis od 27 nogometaša koji su otišli na put Istre, te je jasno na koje igrače više neće računati u nastavku sezone.

Na put nisu pošli Šime Gržan i Ismar Hairlahović s kojima će se klub vjerojatno u sljedećem razdoblju pokušati nagoditi o sporazumnom raskidu ugovora dok će Josip Miketek, Bruno Šutalo, Anes Mašić i Ivor Krešić završiti ili natrag u omladinskim pogonima ili na posudbama u sredinama u kojima će imati više prigode za igru i dokazivanje.

Evo, krećemo na ovaj zadnji dio priprema, rekao je Slišković trener mostarskog tima i dodao:

U Istri ćemo nakon 20-ak dana podizanja fizičke spreme raditi nešto sasvim drugo, naravno održavati ovo što smo stekli u proteklom razdoblju, te pokušati provesti što više vremena na taktičko-tehničkim vježbama kako bismo donekle momčad “automatizirali” te privikli nove igrače na sustav igre koji Zrinjski igra već godinama. Vjerujem da ćemo kroz utakmice i treninge napraviti jednu kvalitetnu momčad koja će biti sasvim konkurentna do samog kraja za osvajanje prvenstva, rekao je trener Mostaraca okupljenim novinarima pred polazak u Medulin.

Što se tiče igrača koji ne idu s nama na pripreme, mladi igrači će biti vraćeni u svoje pogone i naravno biti praćeni i katkada pozivani za prvu momčad, a Hairlahović, Miketek i Gržan će tijekom dana obaviti razgovore s upravom nakon čega će se znati više što i kako. Otpali su ti koji su otpali, meni je iskreno žao, ali kroz svo ovo vrijeme imali smo jednu dobru suradnju, krajnje fer i korektnu i nadam se da će se njihov status riješiti što prije i da će naći sredine u kojima će igrati, rekao je Slišković, prenosi Sportsport.ba.

Zrinjski će u Medulinu na “Medulin Cupu” odigrati utakmice s drugom momčadi Osijeka, Češkim Budejovicama, utakmicu za plasman te nakon turnira posebnu utakmicu s NK Istrom.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.