Zrinjski ne želi u Vrapčiće bez svojih navijača

HŠK Zrinjski Mostar primio je odluku Povjerenstva za natjecanje Nogometnog saveza BiH prema kojoj bi se sve utakmice na stadionu Rođeni u Mostaru do 16. ožujka 2023. godine trebale odigrati bez nazočnosti gostujućih navijača.

To uključuje i zaostalu utakmicu 17. kola m:tel Premijer lige BiH FK Velež – HŠK Zrinjski, koja je na programu 8. ožujka 2023. godine.

HŠK Zrinjski Mostar želi izraziti jasno neslaganje s takvom odlukom koja je u suprotnosti s Pravilnicima NS-a BiH koji kažu da je “svaki klub-organizator utakmice dužan na zahtjev kluba-gosta osigurati najmanje pet posto ukupnog kapaciteta stadiona isključivo za gostujuće navijače”, ali i odlukom koja narušava ravnopravnost natjecanja, jer su utakmici HŠK Zrinjski – FK Velež iz prvog dijela sezone, podsjetimo, mogli nazočiti gostujući navijači.

HŠK Zrinjski Mostar također želi naglasiti da je u jesenskom dijelu sezone, uz maksimalno uvažavanje objektivnih okolnosti i sigurnosnog elementa organizacije utakmica na zamjenskim stadionima, prvo prihvatio zamijeniti domaćinstvo utakmice 6. kola, a onda i pristao na prolongiranje utakmice 17. kola, iskreno vjerujući da će se odgođena utakmica odigrati u nogometnom ozračju u kojem će oba kluba imati potporu svojih navijača.

HŠK Zrinjski Mostar zbog svega navedenoga od Povjerenstva za natjecanje NS-a BiH traži da preispita i poništi donesenu odluku, a od FK Velež Mostar da sukladno Pravilnicima NS-a BiH osigura uvjete za prijem gostujućih navijača, jer ćemo u suprotnom sigurno biti primorani donijeti reciprocitetne odluke, stoji u priopćenju prvaka BiH.

(www.jabuka.tv | Foto: Denis Kapetanović/Pixsell)

11 komentara

 • Jel da prave icidente kao njihov.miijenik biblija
  šta se krije iza te parole ako nedodu ultraši u vrapčiće da neće zrinski odigrat zaostalu utakmicu sa veležom nećemo vas ni molit

 • anonimno 19:12
  nisam na drogama kao
  vaši ultraši vrlosu poznati.kao banjalučki lešinari uvjek je rasizam na prvom mjestu.vidijosam šta je bilo u banjaluci.kadsu igrali borac nk široki

 • Što se tiče muljanja sasucima, Zrinjski je u najmanju ruku jednako lopovski kao Borac. Misli li netko da je Vico pokvareniji od Beusa?

 • znam koje beus i denis zvani penis.vico zeijković dodikov sestrić.narko diler.koi nema srednje škole sadje predsjednik ns saveza.kolovode su političke stranke.svejeto bagra nad bagrama.

 • političke stranke
  najvećisu
  problem u sportu posebno u nogometu svude nos moraju zavuć kadje riječ o renoviranju stadijona nemai nigdje.svise sklone u mišije rupe ko fol nadu izgovor nemamo zato novčani sredstava sebi plate povećavaju svakog mjeseca ns savez lopovska bagra sudenje na nogometnim stadionima katastrofa svese naštima štose tiče publike na stadionima otom netreba pisati toje kao vjerski obred

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.