Zrinjski na pripreme bez Đurića, Mevlje, Popovića…

S pripremama za novu sezonu danas je krenuo mostarski Zrinjski.

Trener Vinko Marinović izvršio je prozivku svojih igrača i priopćio im tko će krenuti na pripreme. Istovremeno, igračima koji nisu u njegovim kombinacijama zavaljeno je na dosadašnjoj suradnji.

Imena prekobrojnih najviše su intrigirala navijače Zrinjskog, jer najavljeno je da će biti puno odlazaka. Uz Ivana Crnova, koji je otišao u Moldaviju, te Svena Dedića s kojim je raskinut ugovor dok je sezona još trajala, Marinović neće voditi na pripreme još nekoliko igrača.

Među prekriženim prvotimcima iz prošle sezone su iskusni Velibor Đurić, slovenski branič Nejc Mevlja, napadač Nebojša Popović te Dejan Vukomanović koji je igrao vrlo malo.

Ako njima ubrojimo igrače koji u prošloj sezoni nisu bili ni u kakvim kombinacijama, poput Tešije, Nikice Filipovića i Tomaša, zatim Sušića i Brkovića koji su bili na posudbama, te Tirića koji je poslan na posudbu u Vitez, dobit ćemo brojku od najavljenih 10 igrača na koje Zrinjski ne računa za ovu sezonu.

Pripreme će početi dvojica novih igrača Miloš Filipović i Miloš Žeravica, a prvom sastavu priključen je junior Goran Karačić te igrači s posudbe Marin Vranjić i Marin Galić. Među novim licima na posudbi bio je i nekadašnji junior Zrinjskog Viktor Šiljeg.

Marinović će sa svojim igračima održat će poslijepodne trening, a onda u subotu još jedan ili dva. U ponedjeljak i utorak zakazani su liječnički pregledi, a u srijedu će nogometaši Zrinjskog i stručni stožer otputovati na Kupres gdje će dočekati i ždrijeb pretkola Europske lige, 22. lipnja.

(Bljesak.info)

Komentiraj: