Zosterovo Srce u Mostaru, tamo gdje je i počelo sve

Zoster srce uzavrelo

”Promocija novog albuma kreće od tamo gdje je sve i nastalo… iz Mostara. Radujemo se novom početku u svom gradu i onom sto slijedi nakon, a to su svirke i putovanja”, izjavio je za Bljesak.info Mario Knezović najavivši promociju albuma ‘Srce uzavrelo’, koja će se održati 15. svibnja o OKC-u Abrašević.

Riječ je o četvrtom studijskom albumu mostarskog benda, koji će nakon Mostara sa ‘Uzavrelim srcem’ krenuti put Sarajeva, Zagreba… te svoju novu priču podijeliti ga brojim obožavateljima u regiji.

U najavama ove Zosterove turneje stoji kako su tekstovi iz albuma u album postali sve naglašeniji, sve dublji, znamenitiji i čvršći.

”Socijalno stanje u regiji, ratovi i korumpirana politika budi poseban gnjev i otpor takvom sistemu, a Zoster to stanje jako dobro opisuje svojim tekstovima. To nisu plitki tekstovi, to nisu tekstovi koje mi želimo čuti, to nisu tekstovi mržnje, to su tekstovi koji nas tjeraju da razmišljamo i razumijevamo, da se postavimo u položaje drugih ljudi i razumijemo njihove osjećaje”, poruka je svima koji dvoje poslušati Zosterovo ‘Srce’ ili ne.

(www.bljesak.info)Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.